Durvju saulessargi
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Durvju saulessargi
kas tie par saulessargiem? tie jau vairāk domāti, lai braucot ātrumā varētu logus atvērt un gaisu nerautu iekšā
pīpētāju ekstra/šķūnings
pīpētāju ekstra/šķūnings
No Saules ar tādiem tiešām daudz nenoslēpsies. Bet kas attiecas uz gaisa plūsmu, tad puslīdz normālām virsbūvēm ( es gan tagad esmu piemirsis, kur es to tā izteikti izjutu ) pie normāla ātruma, piemēram, 80+ km/, visu lieko rauj garām tāpat - lietus laikā logus var nevērt ciet.
nu ka saulei nelidz piekrītu bet meklējot ebaya tad tur vini zem sada varda atrodas