Jauda būs ~140zirgi
Cenas- pie Kaross Vai jonix 70ls par to(meklē vwmotion vai audi-style abus). Atsauksmes no abiem labas
Klau, kas tad ir tas, kas izmaina sprauslu ražību, turbīnas spiedienu, akselerācijas jūtību, kombinējot to visu konkrētā griezes momentā?Brand wrote:Oftopikam: esmu lasījis par čaļiem, kas "tjipa" liekot no inc analogus čipus. Tas ir pilnīgs bulšits. Pirms pāris mēnešiem aizbraucām pie Kaross(no a/s) nočipot a4 a4 mazo dīzeli tomātu. čipojot tiek mainīti sprausli, turbīnas spiedieni un kas tik vēl ne.
Ar ko tavuprāt "čips" atšķiras no "mikroshēmas" čipošanas (mikroshēmošanasBrand wrote:Kā aŗi tiek nomainīti no rūpnīcas STANDARTĀ nākušie ČIPI uz mikroshēmas, jo rūpnīca auto kā tādu uzgriež uz min, čipojot tiek panākts optimālais jaudas rezultāts.
Jauda būs ~140zirgi
Cenas- pie Kaross Vai jonix 70ls par to(meklē vwmotion vai audi-style abus). Atsauksmes no abiem labas
Te arī varu izteikties. Tieši tā, piemēram, es daru. sākumā protams, ir auto diagnostika. ja ir problēmas, tad tās arī parasti tiek uz vietas novērstas. Tālāk izbraucam, pārbaudam stāvokli un uztaisam konkrētajam auto pieregulētu čipu.neko wrote:Ko tu iesaki, kur varētu sačipot?
Esmu ļoti daudz kur interesējies, vidēji grozās ap 100ls čipošana.
Tad esmu uzgājis arī vienu, kas pats ņemās ar to un prasīja 60ls, viens dīzeļu un elektronikas meistars arī to dara pa 50ls, ir arī vēl viens lauku kantoris pa 60ls, kurš itkā iepērk čipus no INC.
Cik esmu runājis arī no foruma ir, kas speciāli uztaisa tavam auto un tu tur piebrauc 2-3 reizes un visu pārbauda un apskatās, vai viss ok, domāju, ka šis ir labākais variants.
Kā Tu vari spriest par manām vai kāda cita zināšanām? Tu esi kaut vienu manu darbu redzējis?Marchs wrote:
Par čipošanos - lētas čipošanas izmaksas ir pakārtotas izmantotajām čipošanas iekārtām, zināšanām un atbildībai par sekām.
Marchs wrote: Ar ko tavuprāt "čips" atšķiras no "mikroshēmas" čipošanas (mikroshēmošanas) procesā?
Čipotāji taisa pārejas, jo nevar nolasīt rūpnīcas čipu, vai arī nodrošinās pret čipa nobrukšanu un kompja pasargāšanu, jo vairāk par 3 reizēm pārlodēt plati nav vēlams.
Par rūpnīcas uzstādījumiem GG jau tev atbildēja.
Kontekstā par INC varu piebilst to, ka viņa veiktās izmaiņas uz standarta auto būs saprāta robežās - vienmēr tiek atstāta rezerve. Ar to arī izskaidrojams, kādēļ pēc viņa cilvēki brauc un brauc ar saviem auto.
Cena ir pakārtota pakalpojuma kvalitātei, iekārtām un licencēm, kas atšķirībā no visiem jaunajiem guru, INCam tomēr ir. Kādā apmērā un kādiem tieši modeļiem - tas lai paliek viņa ziņā.
Tam tomātam es novēlu ilgmūžību!Bet vienreiz nočipojot auto ir skaidrs ka nekāda lielā izpratne nebūs.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest