metinājuma vietas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
metinājuma vietas
sveiki vai kāds man var palīdzēt Es nopirku otro golfu 90 gada ar sistu aizmuguri ar ko lai es apstrādāju metinājuma vietas no iekshpuse man ir kopresors ar visām pistolēm?Lūdzu palīdziet man. Paldies
Inchiks
-
Re: metinājuma vietas
Uz plika blekja kjiimisko cinku, peec tam auto hermeetikji, tad vari nogrunteet un piekraasot, ja taas vietas redzamas bagaazhniekaa, ja "kabataas", tad peec hermeetikja vari mest mieruintars wrote:sveiki vai kāds man var palīdzēt Es nopirku otro golfu 90 gada ar sistu aizmuguri ar ko lai es apstrādāju metinājuma vietas no iekshpuse man ir kopresors ar visām pistolēm?Lūdzu palīdziet man. Paldies
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
ofic janotira savadak aizies lielajaa..intars wrote:man tās metinājuma vietas bishku aprūsējushas tas jau laikam nekas ne
Parakts:
Šajā laukā ievadītais paraksts parādīsies ziem pakatra Jūsu ieraksta. 255 character simbolu limits.
Šajā laukā ievadītais paraksts parādīsies ziem pakatra Jūsu ieraksta. 255 character simbolu limits.
-
Neatstaaj pereekli apakshha - flekshabirsti vai bormashiinaa liekamo vai rokas piedzinjas draashu birsti rokaa un baidi ruusu promintars wrote:man tās metinājuma vietas bishku aprūsējushas tas jau laikam nekas ne
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...