Shadris Mk4
-
- VW: BMW
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 19 times
Re: Shadris Mk4
Ka tev tie miglinieki buferi ir pievienoti, uz atseviska sledza vai kopa ar augsejiem?
Bils Gatis
Man augšā nav miglinieki! Negribējās mainīt lielo uguņu slēdzi, tāpēc man viņi ir uz citu slēdzi!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
veerojot bildes mutee rodas plastmasas garsha, nenjem mani par pilnu, bet ja man buutu saads mk4, tad es momentaali migliniekus no bufera aaraa, uzacis nost, redeli originaalo vai normaalu tuninga, priekseejam buferim moshka luupa veel atstaatu, pakalejam buferim to spoleriiti nosti un uz standarta nokraasotu, jo nu nepavisma nepatiik tie izliekumi, moldingi nokraasoti, slieksnis gan norm, diski ari smuki. a un vel fig zin kas ar bagaznieka spoileri, ljoti nepatiik tas pusaplis pa vidu, kkas nav....
Nu iisaak sakot es pietureetos pie standarta,t.i., tjip parastais mk4 body ar luupu priekshaa un sada veida slieksni vai nu r32 body....neatziistu tos izlobiitos spoilerus,busferus utt.
Kaa jau teicu, nenjem mani par pilnu, vienk izteicu savas domas, katrs veido savu masiinu peec savas patikas, fantaazijas, iespeejaam utt.
Nu iisaak sakot es pietureetos pie standarta,t.i., tjip parastais mk4 body ar luupu priekshaa un sada veida slieksni vai nu r32 body....neatziistu tos izlobiitos spoilerus,busferus utt.
Kaa jau teicu, nenjem mani par pilnu, vienk izteicu savas domas, katrs veido savu masiinu peec savas patikas, fantaazijas, iespeejaam utt.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
simpatisks, pat ljoti, tik katram sava gaume, un katrs tur pamaniis to kas vinam nepatiks... arii man, bet es labak pakluseju lai nav visi vienadi ka mushas, kad sbrauc baraa...

Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Par tām miglām runājot - tādu dabuju un pagaidām īsti nezinu, ko gribu likt vietā un tāpēc esmu atšķirīgs no pārējiem, bet parastās oriģinālās negribu.
Aizmugures spoileris ir cits mājās. Dabuju visu Oettinger komplektu kopā, bet spoileri vēl neesmu uzlicis. Šitas arī man ne visai. Bet nu pagaidām vismaz kaut kāds.. Un tas pusaplis ir vieta antenai kad atver haubi
Un par gaumi nestrīdas! Ja visi vienādi domātu, tad tiešām visi braukātu ar vienādām mašīnām..
Aizmugures spoileris ir cits mājās. Dabuju visu Oettinger komplektu kopā, bet spoileri vēl neesmu uzlicis. Šitas arī man ne visai. Bet nu pagaidām vismaz kaut kāds.. Un tas pusaplis ir vieta antenai kad atver haubi
Un par gaumi nestrīdas! Ja visi vienādi domātu, tad tiešām visi braukātu ar vienādām mašīnām..
principaa arii man shada veida restes nepatiik, bet uz shii izskatas ok!:) uzacis jaa...liekas ...kopeejais izskats ir labs, taads niknais mazliet...
Tad nu tā. Ziema pavadīta diezgan veiksmīga un 4tajam tikai lūpa pārkrāsota
Pēc ziemas nekas arī īpašs apakšā nav mainījies, tāpēc ir salikti vasras riteņi, bet koili gan ir nedaudz augstāk nekā pagājušajā vasarā. Jo ceļi tomēr paliek arvien neizbraucamāki un ik pēc pāris nedēļām negribu krāsot priekšas lūpu.
2tajam gan bija sūrāks liktenis. Uz ledus tika braukts katru dienu un pāris nedēļas nogales ar zāģiem no rīta līdz vakaram un 2.0 16v neizturēja slodzi un uzrāva vienu šāli.
Tagad stāv garažā uz izjaukšanu un pārlasīšanu, jo vietā tika iegādāts un iekrauts 1.8 16v KR. Tas kalpo godam. Vismaz pāris ziemas sprintus izturēja. Tikai vienā posmā sanāca neliela šmuce un tāpēc kreisajam spārnam ir pāris buktes klāt. Bet vismaz tika pie jaunas pannas ar kuru var akmeņus stumt
Tālāk nu pāris bildes kādi vēl izskatījās ziemas periodā un kā izskatās salikti.

2tajam gan bija sūrāks liktenis. Uz ledus tika braukts katru dienu un pāris nedēļas nogales ar zāģiem no rīta līdz vakaram un 2.0 16v neizturēja slodzi un uzrāva vienu šāli.
Tālāk nu pāris bildes kādi vēl izskatījās ziemas periodā un kā izskatās salikti.