Sakarā ar to, ka šodien bija lieliska diena, lai kaut ko darītu ārpus savas istabas, tad nu es izmantoju šo iespēju.
Tātad laimīgajā datumā 12.12.2011 tika iegādāta mk2 jetta ar 1.8 mono motoru. Komplektācija skaitās Pacific. Nekādas ekstras nebija, ja nu vienīgi tikai tas, ka bija ļoti labā stāvoklī un salons bija kā izlaizīts, iespējams, ka pārdevējs labi pacenties, bet es šaubos, jo izskatījās kopts arī ikdienā. Tajā laikā (pirms ~3 mēnešiem
Tā kā esmu students, pabraukāju vienu mēnesi un sapratu, ka braukāšanu nevaru atļauties
Pagaidām jetta mani nav pievīlusi, tikai vienu reizi, kad bija lielais sals šogad - nācās ievilkt.
Un kā zināms, tad visiem patīk bildes
Tāda viņa mani uzrunāja sludinājumā ar rAudī kalpakiem

Pirmais ko izdarīju, nomainīju vienas M+S pret citām M+S. Atvainojos par labu bildi.

Tad pavisam nesen tika dabūti forši Recaro beņķi. Blakussēdētāja ideālā stāvoklī, bet pie šofera beņķa būs ko pieķerties.

Tā jau krēsli ir super ērti, bet vienīgais tiem beņķiem kkas nav kārtībā ar elektroniku, ir slēdzītis, kurš redzams bildē, bet kad viņu slēdz uz vienu un otru pusi, tas motoriņš tikai padūc un viss
Lielākai daudzveidībai

Stāsts par trešā veida diskiem ir diezgan interesants. Laukos viens opaps nopirka mk2 golfu ar šiem diskiem un teica, ka viņam besījot šie diski, esot pārāk plati un grūti stūri pagriezt un vispār diski nekam nederot.
Tāda viņa izskatījās pirms dažām dienām ar sāls kaudzi pa virsu gandrīz ne reizi šogad nemazgāta

Un visbeidzot kāpēc topikam ir iemesls tikt uzceptam
Lai tiek svētīta vasara!

Pēc šīs dienas izdarībām un šīm bildēm jau pašam paveras cits skats uz dzīvi