G60 bremži
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
G60 bremži
Lieta tāda: pašlaik uz mana golpa (labi labi, golps+kaste=jetta) stāv virsū bremži no corrado 2,0 16v - tb 260mm diski. Nesen ienācās suporti no corradu g60 - tie, kam paredzēti 280mm diski. Jautājums tāds: vai stupicas arī ir jāmaina vai arī jamās ir vienādas abiem corrado un atšķiras tikai suporti un diski?
Go big or go home
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
jaa es arii peec tam dzirdeeju no vinjiem labus vaardus par to vieglo pakuMarchs wrote:Ja suportiem stiprinaajuma vietas sakriit, tad domaaju tiksi sveikaa cauri.
Ja nee, tad buus nedaudz auzas. Jo no G60 gruuti dabuut.
Man nupat no ebay atnaaca 288mm bremzes ar visiem suportiem,stupicaam un diskiem. Tev vajadzeeja redzeet lbss paarstaavju sejas un attieksmi pret to paku