Labs DIY
robertso Mk2 1.8 8v GTI
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Re: robertso Mk2 1.8 8v GTI
Pirms kāda laiciņa izbaudīju šito. Tās garās skrūves tiktiešām gandrīz lika sašmucēt bikses. Padauzīju ar āmuru un aizgāja.
Labs DIY
Labs DIY
Ja zb čakarēt un ir, ko likt vietā, tad pārzāģē, ar pirkstiem atskrūvē un miers. 
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Tās skrūves diezgan specifiskas ir kādi 12cm garas vismaz, tievas tievas un vītne tikai galā. Tādas apkārt atvilknēs nemētājās
vajag skruvem galus uzcept ar degli,tad nak labi vala.
par ledusskapi labs stasts
.
es dzivokli sita mainiju stupicas gultnus,bez presses
.
tas strada.
...R.
par ledusskapi labs stasts
es dzivokli sita mainiju stupicas gultnus,bez presses
tas strada.
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

Skill level: rūķis.rukis wrote:es dzivokli sita mainiju stupicas gultnus,bez presses.
tas strada.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
vara kolektora gredzeni nevar taa tik vienkarshi nodilt, ir jaaskataas nevis uz gredzeniem,bet uz sukaam (ogliiteem), to materiaals ir miikstaaks, taapeec katrai sukai ir sava atspere, kas spiezj to klaat pie gredzena, lai sukai dilstot nezustu kontakts. kaut gan, jo vairaak nodilst, jo mazaaks kljuust speeks ar kuru atspere spiezj, kaa rezultaataa rasties paaraak mazs kontakta laukums, kas radiis dzirksteljoshanu vai arii kontakta var vispaar nebuut. arii viena no ne tik retaam probleenaam sakaraa ar generatoriem
Cik es tos ģeneratorus esmu redzējis, visiem vairāk, vai mazāk tās rievas ir iebrauktas, protams tie gredzeni ir cietāki par tām oglītēm, bet tur ir cita problēma, tiem gredzeniem diezgan viegli tiek klāt puteķļi un mitrums, rezultātā dilst gan oglītes gan gredzeni.
Nu jā, oglītes samainīt ir elementāri, bet ar tiem gredzeniem ir sarežģītāk, viņi izskatās kkā pielīmēti, nezinu kā to dara, neesmu pētījis.