Kā kļuvām par vw Golf braucējiem?

pacancik
VW: BMW
Has thanked: 5 times
Been thanked: 19 times

Re: Kā kļuvām par vw Golf braucējiem?

Post by pacancik » 10.12.2010, 21:10

Mana vajiba mk1, Mana ipasuma ir bijusi 3 pirmisi, 4 otrisi un viens tresitis jau otro gadu :D
Bils Gatis

Nixonz
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 1 time

Post by Nixonz » 11.12.2010, 01:04

Sencis bija pavilcies uz vecajiem Audi 80. Tad par velti ienācās viens MK2, pēctam nākamo nopirkām paši. Tad sencis nopirka Passat B4 un tagad mani vienkārši MK2 Golf parauj, dēļ detaļām un dēļ tā, ka braucu krosā ar to otro MK2. :2thumbs:
Image

kalvis
Has thanked: 1 time

Post by kalvis » 13.12.2010, 21:34

Manā gadījumā bija tā! Vecāki skatija jaunu mašīnu rādija visādus variantus biju par visādiem tikai ne golf! aizbraucām uz laukumu staigāj, staigāj un ieraudziju golf4 (variantu gan) un momentāli iepatikās tā nu nopirkām tā gadiem ejot rūpējoties par šo auto pienāca laiks kad pašam nu bija tiesības un iespēja iegādāties auto! uzreiz bija skaidrs meklēšu golfu, bet apstākļu sakritības dēļ iegādājos hondu civic, bet ilgi ar to nenobraukāju, nebija tās sajūtas un vietā tika iegādāts golf3! uzreiz jau iekāpjot iekšā jutu, ka jā šitā ir tā mana īstā mašīna! tā nu tagad esmu ticis pie sava golfa un ne prātā nenāk šķirties no tā :D

golfer2
Been thanked: 1 time

Post by golfer2 » 10.01.2011, 22:58

sencis nopirka mk2,jo bija vajadziga ikdienas masina,jo nabaga opelitim motora resurrss bija izbeidzies un tas eda ellu vairaak nekaa bendzinu,

tas bija kur 2004 gada,tad vins pabraukaja ielika 1.6 dizeli 1.6 karburatora vietaa un braukaja ikdiena gadus 3,lidz kameer golfins saka manami jukt,rusa bija neapturama un auto tika atdots man,jo sencis nopirka citu,diemzeel nespeju es to autinu saglaabt jo kuzavs bija maigi sakot sapuvis,tad kadu laicinu izmantoju vietejam variantam-bet golfins iepatikaas,un tad nopirku sev mk2,stavoklis bija ok,grida ok,vienigi viss parejais....
auto tika taisiits lenaam lidz dabuju tiesibas un visbeidzot izgaju TA un braukaju jau vairaak kaa pusgadu,ta4u auto prasa veel loti daudz ieguldijumus.
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana

drblood

Post by drblood » 01.05.2011, 10:24

Man sākumā riebās mk2, jo nu likās pretīgs bez gala.
bet tad sencis nopirka mk2, kādu vēl nebiju redzējis.
laikam amerikāņu versija kkāda, priekšā 4 kantainie lukturi, tādi kā amīšiem filmās mentu vāģi vnm, tā arī iepatikās nežēlīgi tas, un gāja arī viņš labi. lai gan tikai 1.8.
sāku kārtot papīrus, sencis šo golfu bija atstājis itkā man, jo pašam jau bij iegādāts sharāns.
taču kā nu sagadījās kā nē, tiekot pie vākiem vajadzēja meklēt dīzeļauto, jo ar degvielu nav problēmu :D
a ko citu pa lētām naudām iepirksi, tiku pie sava melnīša mk2, sākumā protams nepatika, bet paņēmu ar domu, ka pārlikšu priekšu no senča benzīnnieka. ko tā arī neizdariju.
taču vecgada vakarā, viena dāmīte ieskrāja manam melnim purnā un nebij vairs labojams, nācās notirgot.
šis auto paliks manā sirdī laikam vnm:D bij labs.
šobrīd esmu ticis pie mk3 TD. TĀ NU GAN IR MISKASTE:( bet nu ir šādi tādi plāni, tik redzēs, kas būs ar apskati un ko teiks motorītis, ja viss būs kārtībā, tad ir jau izvēlēts paraug auto, kuram gribu pielīdzināt savējo. :ops: :^^:
tā nu laikam nespēju sevi iedomāties bez GOLFA
sapnis ir mk4, jo tas šķiet visreālākais no golfiem, protams arī mk1 un mk2 ļoti patīk.

Monster

Post by Monster » 27.08.2011, 21:43

Man golfi sāka patikt no tās reizes, kad pirmoreiz saskāros ar VW Golf klubu 2009ajā Baltijas VW Golf saietā, kuru redzot biju vienkārši :gott: . Apmēram pēc gada nopirku savu Golf Mk IV un sapratu ka tas ir :up:
VW Golf TDI :twisted:

Image
Image
Image
http://www.jdm.lv :cooler:

Andruha

Post by Andruha » 07.11.2011, 22:56

Istenība jau sen patika Volkswagen markas automobiļi, un ne tikai VW bet Audi arī. Viss sakas ar to ka papam kadreiz bija smuks 80ks, pēc tak bija VW Golfi mk2, pēc tam (kaut kur 2000g.) atbrauca no Vācijas mk3 ar automatisko ātrumkarbu. Ar sisto priekšu (nav ļoti liels sitiens, bet tieši pa vīdu) ar oriģinalu noskrējienu 90000km un vienu saimnieku 1932 gadā dzīmušo invalidu bez kajas (pedaļas partaisītas tā, lai to varētu nobidīt pakreisi). Šīs Golfiņš mūsū ģimene joprojam ir, un no 2002 gadā ar to brauc oma, tagad golfam ir 130000km nobraukums.
Man pirma masīna parādījas 2005 gadā, kad saņemu vaditāja apliecību. Tas bija golfs mk2. Ar to brāuceju līdz 2008 gadā pavasarīm, un nopirku mk3, ar kuru šļukaju šodien. Pār to laiku kad man bija mk2, var pateikt ka iemilējos ša Vw modēļā, un baigi patīk, sēdēt garaža un kaut ko tur uzlābot... Gols ir kā konstruktors, ko varet papildinātu ar dažadie interesantiem štellam no citas "vairak krūtas" golfa komplektacijas...
Pa tiešam bija man isslaicīgie šroti no citas markas, tadi ka vaz 2106 kuru nopirku par 30 ls, pec pusgada pardodu par 100, un ša vasare bijam ar draugu pie fakultates un tur uz jumta bija kareiz manējais žigulitis))), vēl bija mitsubishi galants 2.5 ar automatu, kuru nopirku pār 20ls ar leišu numuriem, doķiem un skāti, uz vel vienu gadu, kkur 1-3 menesi ar to pabraucu, uztaisiju oktu un pardodu par 150ls.
Audi A4B6 2.5 TDI - tagad
VW Lupo 1.7 SDI+Turbo - sold (03.2013-09.2013)
VW Golf mk3 1.8 - sold (2008-2013)
VW Golf mk2 1.3 - sold (2005-2008)

Elijah
VW: MK2
Has thanked: 90 times
Been thanked: 18 times

Post by Elijah » 08.11.2011, 18:25

Tātad, viss sākās pagājušajā gadsimtā, tālajā 1999.gadā kad biju Pavisam "Jauns" :D,
Vecmamma bija kačigaras "Simone" direktore, viņai tika uzdāvināts 1mais golfs, nebija nekāds ūberais, un bija diezgan nobraukts, motoriitis bija 1.1 :P, to Vecmamma atdeva vīram, manam vectēvam, atceros tie tik bija laiki, iesēdos aizmugurējā "dīvānā" nebija ne jāsprādzējas neka, jo jostu vienkārši nebija,
Tad pēc pavairāk gadiem Vectēvs nomira, auto nokļuva tēva īpašumā, tas bija tā nobraukts un sapuvis, ka ar to pēc vectēva nāves tika pabrauks tikai viens gads, un 2003 tika atdots šrotā. Biju nereāli iemīlējies pirmītī, bet tad vietā nāca MK2, 1.6td 4durvis, 1991 gads "Function", noskrējiens bija kādi 200 tūkstoš kilometru, bet dīzeļa resurss nebija izsmelts, gāja nu točna kā zvērs tika izspiest 165, tas gan bija 2gadus pēc iegādes, un mana īpašumā šis golf nokļuva aizpagājušo gad, kad tēvs iegādājās sev arklu, bija apnikuši Alūksnes ziemas apstākļi un ceļu uzturētāju darbs ziema, tas bija golf 3 varriant syncro, tika iegādāts 2009, rudenī, emocijas? Labākas, uzreiz tika uzripots uz gruntenieka, protams no sakuma jau neviens nezināja kas notiks, tika meģināts iet likuma šķērītē bet īpaši nesanāca, jo ar 3šo 90gradu līkumā dodot mizā mašīna burtiski "pielipa" pie ceļa un knapi izslīdēja, sajūta bija ka centrifūga jo mani smērēja pret mašīnas durvīm. Un tā nu man patīk golfiki.

Bet tomēr paši labākie man liekas pirmīši.!
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

Zutis

Post by Zutis » 12.12.2012, 21:07

Marchs wrote: Peec tam tiku jau pie sava 90` Mk2 GTI Edition One.
Kāds bij tavam edition one golfa valsts numur zime? :o

vnk intresejos jo tgd pats braukaju ar edition one. varbut ka tevejais. :D
Bija Mk2 1.8 KAT GTI, vairs nav nekā!

Ačkups
VW: Golf mk1

Post by Ačkups » 19.12.2012, 19:27

draugs pirms pāris gadiem nopirka sev mk1 un tā es arī sākus interesēties par Golfiem, bet mani kaut kā vairāk paķēra mk2. Tā nu sāku krāt naudu un pāris dienas pēc 16. dz.d nopirku ilgi kāroti golfiņu :D
1982 Golf Mk1
1988 Caddy Mk1

Frukts
Been thanked: 4 times

Post by Frukts » 07.01.2013, 13:55

mana gadijuma golfs aisakas ta - visu laiku pirms nebija tiesibas sapnoju par honda civic coupe. bija jau itka nauda prieks hondas sadabuta, bet tad gadijas ta ka noskilu 2007 gada kia ceed un visu hondas naudu dabuju iegrust remonta. :D tad domaju ka auto man tapat vajag biju nopircis golfu pa 50 ls sarusejusu. :D tad pec kada laika ss.lv uzradas golfs pa 140 ls aizbraucu apskatiju bija tiri normals apskate nebija ilgi bijusi, bet vis kas bija jaizdara jaieliek rodiators un jaiaizmetina viens caurums un jasaliek spuldzites un apskate roka. :D ar golfu tika darits vis neiespejamais. :D pa kandavas poligonu testets uz velna paraušanu. :D nenokaujams aparats bija. :D
Image

MaadzOzo
VW: MK2

Post by MaadzOzo » 09.01.2013, 08:48

visu laiku es biju pārliecināts ka iegādāšos RWD (bezpiedziņu) un protams pēc iespējas ar mazāk visādiem elektriskiem traucēkļiem nu kaut ko no 90 gadu spicākajiem aparātiem ... bet tad intensīvāk ( nu jau gadu un 3 mēnešus atpakaļ skenējot ss.lv, acs piedūrās pie lēta golf2, visvairāk jau tad pārsteidz jaudīgais motors līdz šim vnk nebija nācies redzēt KR ! saņēmos sazvanījos, iztaujāju un braucu skatīties :D uz vietas gan auto atbrauca saviem spēkiem, bet uz mirkli man likās ka pilnīgi KAPI ! Taču nolēmu ka tas ir mans un patiesība visu var labot :) par pārējo jau var lasīt mana toppica :)
lēnāk bet tomēr stabili .

kosmoss19
VW: Golf MK2, MK3

Post by kosmoss19 » 10.01.2013, 21:32

Savlaik vajadzēja auto jo mazda 626 nobira karba un izrūsēja, pa lēto piedāvāja 85 gada mk2 ar pārsteigumu (motors bagāžniekā, sadalīts reizinātajos) nopirku, saliku, izgāju TA un ta kļuvu par balta 1.3 Golfa īpašnieku.
Ar to nolāpīto to arī sākās mana šrotu karaļa karjera :lol:
2x VW Golf II MK2 '89/'86
2x VW Golf III MK3 '94/'95
VW Passat B3 1.8i '88
Audi 100 Avant 2.0E '89

Image

Image Image

sommmer
Has thanked: 2 times

Post by sommmer » 19.01.2013, 11:48

Mans ģeds braukāja ar mk2 un teica ka viss labākā mašīna ir golfs.
Tāpēc arī trupinu viņa tradīcīju :D

T-Jay
VW: Golf Mk4 TDI

Post by T-Jay » 19.01.2013, 16:27

Raa mani inficēja :thumbs:
Golf 4 TDI

Post Reply

Return to “Latvijas vw Golf kluba entuziastiem”