heh .. nu tātad, iepriekš forumā tiku prasījis vai ir iespējams atrast golfu līdz 200Ls normālā stāvoklī, un man tas puslīdz izdevās, pa 165Ls tika iegādāts ķiršu sarkans 3 durvīgs mk2 ar 1.6 karbiķi, četriniece kārba, bildes būs kkad pēc piektdienas, jo tad sākšu kko arī darīt, šobrīd vienkārši vēlējos atzīmēties

Tas ir mans pirmais mk2, vispār tas būtībā ir mans pirmais personīgais autiņš, iepriekš braukāju ar darba mašīnu, t.i. - opel combo 1,7d un tad ar paziņas opel vectra 1.6 mono ..
kā saimnieks teica, esot divi caurumi grīdā - pie pedāļiem, un kkur pie aizmugures,vēl viens ir aizmugurē blakus stakanam, biju ielīdis pie zapaskas, bet tur viss izskatījās kā ar fairy izmazgāts

vienam slieksnim neliels ielāpiņš jāuzliek, bet kreisais spārns gan būs jāmaina .. arkas tīras, nav izrūsējušas/izpuvušas .. protams vizuāli viņš izskatās pabēdīgā stāvoklī, bet to jau piešpaktelēs utt

cerams darbi ātri ies uz priekšu

skrien diezgan normāli ar visiem saviem četriem robiem, kgan prasās piektais, cik šodien pavilku pa salinieku un krasteni līdz mājām, nomīzu braukt uz skati vēl

braucot nezkpc likās ka dibens aizpeld vienā līkumā, kāds varētu zināt kko par to?

am .. nu tas takā pagaidām viss

ā, un es laikam skaitos otrais īpašnieks latvijā viņam, jo tas vecis teica, ka viņš viņam pieder jau 14 gadus ,atdzīts no vācijas, un ticis braukāts visu laiku, no darba uz mājām utt ..
Ak jā, kas plānots, pagaidām savest kārtībā un uz skati aizdzīt .. pēc ziemas uztaisīt kko līdzīgu

tikai bez visām rūsām ..