Vai kāds ir sūtījis/pircis vai varbūt jau lieto LED auto spuldzes? Gribētu zināt domas / pieredzi par šīm lampām.
Te būs links, lai ir saprotams par ko rakstu http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Car-H4-3 ... 1e66107ffd
Paldies, jau iepriekš, par atbildēm
ko vel tu gribi , es tak jau uzrakstiju ka gaisma ir ok, shadas led spuldzes uzliku fiestai migliniekos un audi a6 galvenajos lukturosIronSoul wrote:Galvenais, lai nesanāk aplauziens nopērkot tās.. tip, lai nav tumšāk![]()
Ja kādam, no šeit esošajiem, ir ,LŪDZU padalaties ar info, kas un kā
tieshi tas ko ari es gribeju teikt , ta gadijas ar h3, nelida ieksha miglas , parak daudz ledu , tapec pa resnu , neteicu jo sapratu ka runa iet pa h4kristaps199111 wrote:Ar H1 diožu spuldzītēm pirms pirkt,uzmanīgi jāizpēta izmērus,jo liela daļa no ebay atrodamajam H1 diožu spuldzēm bez vīlēšanas nav ieliekama lampinas ligzdā ....![]()
Respektivi labāk nomērīt cik lielas tur var iedabūt
gt lukturiem, kur tālie ir atsevišķi, ir pa divām h1 katrā, man ir parastie (nedalītie) lukturi ar h4 spuldzēmIronSoul wrote:njā h1 arī ebayā ir dažādas , laikam , sākot no 20+- led līdz pat 100+ un izvīlējot to caurumu lielāku, kādreiz liekot vecās lampas, nebūšu sačakarējis to vietu?
visiem mk3 ir visas 4 h1?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests