erix1492 VW Golf 2 GT
Re: erix1492 VW Golf 2 GT
ielikt naw gruuti, man pašam butu intersantak ielikt, bet ka es saku ideja nepazuud 
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
nu ielikšu varbut, vnk iedomajos ka laiks tomer iet.. izdomaju vel pagaidiit un varbut atrast 3 golfa bundžu un pārsesties uz 3 golfu...
Ieliec un nemaz i negribēsies citu bundžu... un ja sagribēsies, tad pie reizes pārliksi vēlreiz, jo būs skaidrs, ko zaudētu. 
dizelis nestaav iekša, pagaidam 
padomaju vel paripot ar benzinieku, nedaudz partaisiju, ieliku lielāku karburatoru, daudz lielaku
pateriņš taspac vecais pie 8-9L... rāviens līdz 3000 rpm naw mainijies necik, bet pectam ir riktigi mainijies, jo iepriekš bija liels jaudas zudums, jo benzina pamaz bija, tagad tada vairs naw.
padomaju vel paripot ar benzinieku, nedaudz partaisiju, ieliku lielāku karburatoru, daudz lielaku
pateriņš taspac vecais pie 8-9L... rāviens līdz 3000 rpm naw mainijies necik, bet pectam ir riktigi mainijies, jo iepriekš bija liels jaudas zudums, jo benzina pamaz bija, tagad tada vairs naw.
jaw sen bija laiks, nu tad beidzot izdomaju sākt izputeja darbus, ar orginalo naw skaņa
Dabuju galus...

a ite bundulis top, rīt turpinašu.

Dabuju galus...

a ite bundulis top, rīt turpinašu.

bundulis jaw sen gatavs un virsuu, bet skaņa nebija ka gribeju, tpc šodien tika izgriezts katalizators un ta vietaa iemetinats rezonators, jeb gurķis, nedaudz palidzeja
taka driiz saksies ziema, tad izdomaju ka nedaudz vajag pakaļu piepacelt tpc cerams pa šo nedeļu izdomašu ka to izdarit
un vel paradijas problema ar aizmugurejiem suportiem tpc tuvakaja laika tos parlasiišu. pagaidam vel ripoju ar taadu ka ir, un ar piikstošu pastiprinataja siksnu 
pakaļu var pacelt uz aizm.amjiem uzskrūvējot bukses virsū, kur tā viītne ieterix1492 wrote:bundulis jaw sen gatavs un virsuu, bet skaņa nebija ka gribeju, tpc šodien tika izgriezts katalizators un ta vietaa iemetinats rezonators, jeb gurķis, nedaudz palidzejataka driiz saksies ziema, tad izdomaju ka nedaudz vajag pakaļu piepacelt tpc cerams pa šo nedeļu izdomašu ka to izdarit
un vel paradijas problema ar aizmugurejiem suportiem tpc tuvakaja laika tos parlasiišu. pagaidam vel ripoju ar taadu ka ir, un ar piikstošu pastiprinataja siksnu
šodien (cerams), ja viss noriteja gludi, tika iegadata lielaa luupa golfinja, nedeljas beigas bus pie manis cerams 
laikam vecums smadzenes ievirzija pareizaja vieta, saaku lasit pamazam orginalo optiku, aizmugure protams orginalos lukturus ar tonetu augšiņu, un vel domaju aizmugure tikt vaļā no VW zīmes, un logu tiritaja, priekšu domaju uzlikt jettas, liekas ka izskatas kauka nedaudz smukak, vai vnk savadak, jettas priekša jaw ir, stāw un gaida siltakus laikus.
Varbut ir kadi vel ieteikumi, idejas?
esmu sadabujis GTi lūpu, nedaudz pabružata, bet piemeriju stāw smuki, atliek tik lidz pavasarim lenitiņam savest kartiba
vel pa šo laiku esmu ielicis gāzi, ilgi apdomaju dīzeļa variantu, bet nevaru kauka atteikties no benzinieka motora, tpc izlemu ielikt gāzi, kad ieliku sapratu ka atškiribas iešanas ziņa gandriz nejuutu, uz gāzes lec ideali, pagaidam pec neilgas regulešanas pateriņš ir kaukur +-3.90Ls uz 100km..
pagaidam ta i dzivojos, kuru dienu vajadzes aizmugure suportus parlasit, viena puse laikam nedaudz neatlaiž pec roķenes...
Varbut ir kadi vel ieteikumi, idejas?
esmu sadabujis GTi lūpu, nedaudz pabružata, bet piemeriju stāw smuki, atliek tik lidz pavasarim lenitiņam savest kartiba
vel pa šo laiku esmu ielicis gāzi, ilgi apdomaju dīzeļa variantu, bet nevaru kauka atteikties no benzinieka motora, tpc izlemu ielikt gāzi, kad ieliku sapratu ka atškiribas iešanas ziņa gandriz nejuutu, uz gāzes lec ideali, pagaidam pec neilgas regulešanas pateriņš ir kaukur +-3.90Ls uz 100km..
pagaidam ta i dzivojos, kuru dienu vajadzes aizmugure suportus parlasit, viena puse laikam nedaudz neatlaiž pec roķenes...
man jau patiktos platie bamperi
kas ar gāiz - pat liki, kur pirki utt?
aŗi interesē tas viss, īpaši kopējās izmaksas 
kas ar gāiz - pat liki, kur pirki utt?
Brand wrote:man jau patiktos platie bamperi![]()
kas ar gāiz - pat liki, kur pirki utt?aŗi interesē tas viss, īpaši kopējās izmaksas
nu par platajiem bamperiem mans prāts vel stridas,
gāzi es nebiju nekad licis, tapec šoreiz pie pazistama meistara biju aizbraucis, atdevu 200 Ls
balons 48 L pec papiriem, stāw zapaskas vieta, nedaudz pacelaas paklajiņš
visiem laimigu jauno gadu 
1 janvarii pohu nebija, tpc paspeju piecelt nedaudz aizmuguri gaisaii, un nolimeju rokturu plāksnites ar plēvi, šur tur burbulits ira bet tas tpc ka pleeve jaw nebija diesko svaiga, bet priekš pirmas reizes sagaja sakarigi

1 janvarii pohu nebija, tpc paspeju piecelt nedaudz aizmuguri gaisaii, un nolimeju rokturu plāksnites ar plēvi, šur tur burbulits ira bet tas tpc ka pleeve jaw nebija diesko svaiga, bet priekš pirmas reizes sagaja sakarigi