mk2dīzeļa VW Golf MK2 TDI
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: mk2 dīzeļa golfs
Viņam bukte ne jau durvīs, bet sānā augšā, cik sapratu..
Kur tu visu laiku buktējies - pa mežu nēsājies vai?
Es ar savu hardcore stila braukšanu esmu dabūjis tikai 2 plaisas vējstiklā, a buktes nevienas, milenes griežoties gar kokiem pa meža ceļiem gan ir sanākušas
Kur tu visu laiku buktējies - pa mežu nēsājies vai?
Es ar savu hardcore stila braukšanu esmu dabūjis tikai 2 plaisas vējstiklā, a buktes nevienas, milenes griežoties gar kokiem pa meža ceļiem gan ir sanākušas
-
Viņš dzīvo "laukos", kur cilvēki nenovērtē mašīnas un padarīto darbuRed wrote:Kur tu visu laiku buktējies - pa mežu nēsājies vai?![]()
Es tev mošk varēšu vienu uzlīmi iedot, kad dabūšu savējās.
Bet vispār, nesen iedomājos, tev tā vieta (labajā sānā) nav pārkrāsota ziemā? Ja tā, tad jau domāju ka vari mierīgi nošpaktelēt un nokrāsot..
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Lieta tāda, ka ne no braukšanas tās buktesRed wrote:Viņam bukte ne jau durvīs, bet sānā augšā, cik sapratu..
Kur tu visu laiku buktējies - pa mežu nēsājies vai?![]()
Nu uzlīme derētu, bet nu hz uz virsbūves līmēt. Nu jā ziemā praktiski viss auto pārkrāsots izņemot jumtu un grabažnieka vāku. Nu krāsot būtu labāks variants, bet pašam špaktelēt negribas un protams krāsu toņi noteikti atšķirsies...Viecis wrote:Viņš dzīvo "laukos", kur cilvēki nenovērtē mašīnas un padarīto darbu![]()
Es tev mošk varēšu vienu uzlīmi iedot, kad dabūšu savējās.
Bet vispār, nesen iedomājos, tev tā vieta (labajā sānā) nav pārkrāsota ziemā? Ja tā, tad jau domāju ka vari mierīgi nošpaktelēt un nokrāsot..
-
Tad nu pēdējās dienas pa garāžu. Nomainīta kreisās puses ārējā granāta, bija sadalījusies priekšējā motora paduška, kuru mainot motoru (pirms 1,5mēn) pie reizes nomainīju. Pacēju motora priekšpusi un tad padušku saliku un uzliku 4 punkrus valcējuma vietās, jo tie valcējumi bija par švaku, līdz ar to arī izjuka paduška. Nomainīts eļļas filtrs, motoreļļa un kārbas eļļa, pie reizes noskrūvēts un izmazgāts karteris. Ieliktas arī citas spuldzes ar baltu (zilu) gaismu kā arī baltās diodes gabarītos. Sadabūts un nopūsts viens trūkstošais moldings, vēlāk vai rīt būs jāpieliek. Kā arī pirms kāda laika mk3 blakussēdētāja taburete primitīvi uztaisīta par atmetamo 
-
šodien pabūts pie bukultu ielā 1/1, sargulēts karburato pie Voldemāra Miglinieka. Dzirdētas labas atsauksmes un arī pats iesaku citiem 
P.s. cerams, ka neviens nebļaus virsū - uzlikts numura zīmes paliktnītis ar kluba linku
tā kā tagad katru nedēļu darba dienās esmu Rīgā ir doma pieskriet līdz olympijai, tikai nesolu, ka tas būs šonedēļ.
P.s. cerams, ka neviens nebļaus virsū - uzlikts numura zīmes paliktnītis ar kluba linku
-
Iegādāts mk3 TDI donors. rīt jāsāk jaukt donoru
Uzreiz pasaku, ka darbi diez ko ātri uz priekšu neies, jo autiņam klāt varēšu pieķerties tikai brīvdienās.
Ir arī pieejamas virsbūves detaļas no mk3 golfa, vento lukturi. sīkāk būs tuvākajās dienās Pārdod sadaļā
p.s. beidzot auto sāks atbilst manam lietotājvārdam un līdz ar to arī topika nosaukumam
Uzreiz pasaku, ka darbi diez ko ātri uz priekšu neies, jo autiņam klāt varēšu pieķerties tikai brīvdienās.
Ir arī pieejamas virsbūves detaļas no mk3 golfa, vento lukturi. sīkāk būs tuvākajās dienās Pārdod sadaļā
p.s. beidzot auto sāks atbilst manam lietotājvārdam un līdz ar to arī topika nosaukumam
-
-
Pašā pirmajā mana topika postā var izlasīt par maniem plāniem saistībā ar motoruarchijs wrote:Apsveicu ar pareiza donora iegādi![]()
Ja nav noslēpums, pa cik tādu dabūji?
nu nekāds noslēpums nav - pēc ilgas, cītīgas meklēšanas par 350Ls.
-
Gandrīz viss sagatavots, lai varētu TDI ielikt. Nopirkta mk2 provodka ar jauno drošinātāju bloku, ģeneratora un stūres pastiprinātāja kronšteins no 1.9 TD, kā arī nepieciešamie skriemeļi, lai visus agregātus varētu piedzīt ar ķīļsiksnām.
Tad nu jautājumi daži:
1) Kulise ar trošu mehanismu no mk3 der 1:1 vai tomēr kaut kas būs jādomā?
2) Ko iesākt ar interkūleri, kurā vietā viņu likt un vai atstāt to pašu mk3 interkūleri?
Cik esmu dzirdējis opel fronterai labi interkūlera izmēri, bet vai man būs kur viņu paslēpt, ja man ir šaurais buferis priekšā?
Tad nu jautājumi daži:
1) Kulise ar trošu mehanismu no mk3 der 1:1 vai tomēr kaut kas būs jādomā?
2) Ko iesākt ar interkūleri, kurā vietā viņu likt un vai atstāt to pašu mk3 interkūleri?
Cik esmu dzirdējis opel fronterai labi interkūlera izmēri, bet vai man būs kur viņu paslēpt, ja man ir šaurais buferis priekšā?
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Kur Marisio sarkanajam kūleris bija iemānīts neviens neatminās?
PS. tu tač liksi arī pusrāmi no trešā?
-
Nu droši vien man būs jāpazvana, jāpajautā MarisioOG7 wrote:Kur Marisio sarkanajam kūleris bija iemānīts neviens neatminās?
jā, pusrāmis būs no mk3.