Lieta sekojoša- fātera sharim vajag pāršūt stūri un ātrumkloķi
būtu labi, ja iedotu kontaktus (vēlams rīgā) un aptuvenās cenas minētu.
paldies
Vajag kontaktus no šuvējiem
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: Vajag kontaktus no šuvējiem
Es zinu labu meistaru kas strādā ar ādu, bet viņam ir ļoti daudz darba. Konkretas cenas es nezinu.
29498980. Mārupē. Pats pie viņa esmu šūvis 
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
-
22847963; 26465440 Aivars Ikšķilē
Dzīvoju kaimiņos, bieži esmu redzējis, kad ved salonus pāršūt. Pats esmu devis rollera benķi, sanāca kvalitatīvi.
Dzīvoju kaimiņos, bieži esmu redzējis, kad ved salonus pāršūt. Pats esmu devis rollera benķi, sanāca kvalitatīvi.
Kristaps Keslers
26132566 BITE
Ikšķile, Ogre Rīga
MK3 94; 1.9 TDI 90 Lopi
26132566 BITE
Ikšķile, Ogre Rīga
MK3 94; 1.9 TDI 90 Lopi
-
Lai netaisītu jaunu topiku....
Intereses pēc, vai kāds ir rēķinājis cik, apmēram, vajag m2 auduma/ādas, lai pārvilktu salonu ieskaitot abšivkas?
Intereses pēc, vai kāds ir rēķinājis cik, apmēram, vajag m2 auduma/ādas, lai pārvilktu salonu ieskaitot abšivkas?
Kristaps Keslers
26132566 BITE
Ikšķile, Ogre Rīga
MK3 94; 1.9 TDI 90 Lopi
26132566 BITE
Ikšķile, Ogre Rīga
MK3 94; 1.9 TDI 90 Lopi
-
lai visu apvilktu gan ar audumu gan ar adu, materiāls aiziet diezgan normāli. Pašam tagad top ādas salons un āda aiziet tīri strauji.