varbūt te ir kāds, kuram izdotos smuki izveidot tās salaiduma vietas? vismaz tālai nelektu acīs
krāsošana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
krāsošana
tātad situācija ir sekojoša. tika sākta mana otrā golfa vešana pie kaut cik normālas kārtības pēc ziemas - noslīpētas rūsainās vietas, kur vajadzēja, tur nošpaktelēts, atkal slīpēts, nogruntēts, un ar baloniņu arī atbilstošā krāsa uzklāta (ne līdz galam visas kārtas. BET SALAIDUMA VIETAS IR DRAUSMĪGAS - KĀ LĪNIJA BEIDZAS VECĀ UN SĀKAS JAUNĀ KRĀSA!
varbūt te ir kāds, kuram izdotos smuki izveidot tās salaiduma vietas? vismaz tālai nelektu acīs
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Re: krāsošana
Es savējo MK2, par cik netaisu priekš izstādes, noslīpēju un sašpaktelēju bojātās vietas (švīkas un sīkas rūsiņas (rūsiņas izslīpēju un nopūšu ar fosforskābi) un sakrāsoju vairākos klājienos ar baloniņu.
Skats protams ir - jauna krāsa/veca krāsa manāms, bet kad sīkumi būs pabeigti ir doma aizvest sapulēt un tad tas klājiens domājams nebūs TIK atšķirīgs.
Čoms jau pārmeta krāsošanu ar baloniņu, taču es pieturos pie idejas, ka labāk pagaidām pirms pulēšanas lai ir pleķains nekā ar rūsas punktiem un švīkām.
Čoms jau pārmeta krāsošanu ar baloniņu, taču es pieturos pie idejas, ka labāk pagaidām pirms pulēšanas lai ir pleķains nekā ar rūsas punktiem un švīkām.
tonis tāds kā avatarā, nu parastā akrila sanākRaa wrote:Kas par krāsu? Akrils vai metālika? Kāds tonis?
-
Tu vari to izdarīt?Raa wrote:Tad ir salīdzinoši vienkārši. Viss atkarīgs cik precīzi uzjauks toni.
-
Tev ir krāsas pistole ar kompresoru, ja?Raa wrote:Varu vienu pamēģināt, ja patiks, tad vienosimies.
-
irKjinkjis wrote: Tev ir krāsas pistole ar kompresoru, ja?tad man jānopērk krāsa vēl..
-
Kāda bija tava krāsošanas tehnoloģija? es parasti saspaktelēju, sagruntēju visu, katru nākamo grunts kārtu klājot lielākā rādiusā, protams, pirms tam virsmai jābūt uzmatētai, tā pat arī qar krāsu, katru nākamo kārtu lielākā rādiusā pārsedzot iepriekšējo- šitā darot ir sanācis ar baloniņu taču no pieredzes saku ka ar baloniņu pūsta krāsa salīdzinoši slikti piepulējas vecajai krāsai.
ar kompresoru pūsta krāsa ir cita štelle.
es krāsoju pirmo reizi, un ar baloniņu, tāpēc arī tur vissirslikti.lvarchijs wrote:Kāda bija tava krāsošanas tehnoloģija? es parasti saspaktelēju, sagruntēju visu, katru nākamo grunts kārtu klājot lielākā rādiusā, protams, pirms tam virsmai jābūt uzmatētai, tā pat arī qar krāsu, katru nākamo kārtu lielākā rādiusā pārsedzot iepriekšējo- šitā darot ir sanācis ar baloniņu taču no pieredzes saku ka ar baloniņu pūsta krāsa salīdzinoši slikti piepulējas vecajai krāsai.