Krīt uz nerviem - pa gabalu var pateikt ka es braucu!
Ģenerātors mk3
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Ģenerātors mk3
Lieta tāda ka ģenerātors izteikti svilpo! Gūltņus nomainiiju (vecie ar bij veel labi), bet svilpo tikuntā. Kas veel var skanu radīt?
Re: Ģenerātors mk3
Eu visiem sory! neiistā sadaļa! pats nevarēju atrast
bet nu ....
jāa bet tad tas švilpiens būtu pamainīji savu skaņu, bet izmaiņas ar ausi nebija vispār.
jāa bet tad tas švilpiens būtu pamainīji savu skaņu, bet izmaiņas ar ausi nebija vispār.
Tas verētu būt pievelkamā skrituļa sviras ieliktnis, ja tev ir automātiskā siksnas pievilkšana vai pats uzvilkšanas mehānisms.
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Pastāv arī iespēja, ka pīkst sīksna, ja skriemeļi nedaudz nesakrīt, bet varbūt ka Raa ir taisnība
Ir jāskatās un jaklausās, kas Forumā ir tā kā pagrūti nedaudz
Ir jāskatās un jaklausās, kas Forumā ir tā kā pagrūti nedaudz
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
esmu jau pārbaudījis - paneemu no cabrio generātoru uzliku un bija patiikams klusums! vareetu buut veel reaali tie skriemeli nedaudz sadilusi vai tml.