.
.
stabili zināju ka zaudēšu bet gribēju zināt cik daudz

.
.
.respect jetta
.
.
.

Oss wrote:Manīts dzīvē, izskatās intresanti.
P.S. Jums Valmierā ir baigā topā rupori vai arī esiet viena un tā pati kompānija tikai visos Valmieras stūros un parkos?![]()

ko pats nebiji?POLOpower wrote:3 bilde mūsu VR6![]()
kā viņam gāja ??
Vajadzētu derēt, jo es uz ABF uzkrāmēju kārbu no kkāda 1.8l pasāta - viss sapasēja.Jvfoto wrote:Ir viena problēmaiekšējā pus ass krakšķ un gribēju zināt vai GTI iekšējā pus ass ir tāda pati kā parastam 3 golfam 1,8L???
es no 16:00 līdz 3:00 naktī skrūvēju žiguli lai varam aizbraukt uz dragu nevis ar 8v bet ar 16v dzinēju (rock)polis5 wrote: ko pats nebiji?tad ar būtu redzējis kā gāja

bija tev jābrauc uz kazruņģi pie mums lielāks dragreiss notika kā redzi bildēsPOLOpower wrote: es no 16:00 līdz 3:00 naktī skrūvēju žiguli lai varam aizbraukt uz dragu nevis ar 8v bet ar 16v dzinēju (rock)
----> http://www.youtube.com/user/kappa2x2?fe ... OQ1dmvg4gU
Kad pēdējo reizi biji kazrunģi?Oss wrote:Kazrunģī ir tizli (atvainojos ja kādu organizatoru aizskaru) organizācija. Vajag vismaz tik daudz kā novilkt kkādu lentu, lai cilvēki nelien uz skrejceļa. Sen, sen atpakaļ ir redzēts kā tādā dragā parauj uz kapota skatītāju.
šeit lūdzams runāt par manu auto nevis diskutēt par kazruņģa organizācijas problēmāmpolis5 wrote: Kad pēdējo reizi biji kazrunģi?
lai būtu organizācija vajag organizatorus. tādi sen nav bijuši.![]()
un lentas stiepjas. nekas tur nemainīsies.
sorry bish spams aizgājaJvfoto wrote: šeit lūdzams runāt par manu auto nevis diskutēt par kazruņģa organizācijas problēmām
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests