Uz doto brīdi mans golfiņš ir galīgi izkāmējis un pamatīgi nokrities svarā, bet pats process, kā dēļ viņš izskatās šādi, sākās sen atpakaļ 14.12.10., datumā, kad beidzās skate. Sākumā bija doma golfu tikai savest kārtībā uz skati, bet tad 2reiz pārdomājot, tika izlemts, ka pa ziemu mašīna tā pat netiks braukta, un tā sākās ļoti lēna bet pamatīga darbošanās...
Iecerētie plāni kā vienmēr ir grandiozi: Sametināt grīdu un citus liekos caurumus, nopakot visu salonu, nosēdināt, salikt platos bamperus, iegūt acij tīkamāku salonu, varbūt mazliet sakopt motortelpu, pārkrāsot diskus, un pārkrāsot visu mašīnu.
Protams izdarīts ir tikai nedaudz no visa ieplānotā, bet te būs bildes ieskatam:

Starpcitu mašīna šādi nestāv zem klajas debess, stāv apklāta ar plēvi, tikai uz bildēšanu tika plēve noņemta.
Tika iepirkti platie bamperi pakaļējais bija normālā stāvoklī, bet priekšējais knapi kopā turējās. Esmu reanimējis priekšējo bamperi, sākotnējais skats bija diezgan bēdīgs, bet ar ķirurģisku veiklību viss tika sakniedēts un sakausēts, dažus fragmentus nācās uzražot no jauna. Bildes ar salauztu bamperi man nevienas nav, bet uz doto momentu izskatās šādi:

Vēl arī esmu iepircis sēdinātās atsperes:

Tā kā ārā sāk palikt siltāks, tad garāža tik ļoti vairs nav jākurina un pa vakariem varu pievērsties golf lietām. Uz doto momentu tiek gatavoti diski krāsošanai, bet ar tiem bildes būs vēlāk.