Labdien..
Varbūt kāds var ieteikt, kas būtu par vainu.
Atverot durvis mk4 nedeg salonā lampa , pārbaudīju - lampiņa nav beigta, kas varētu būt par iemeslu, ka nedeg apgaismojums...
Paldies jau iepriekš par palīdzību!!!
MK4 nedeg salona apgaismojums, kad atver durvis...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Re: MK4 nedeg salona apgaismojums, kad atver durvis...
tieši tā visticamākais ka durvku miksoledzis vai ari durvju shemas lodejuma kontakti atluzusi
Klau, bet kur to durvju slēdzīti var iegādāties, ...
-> Tas slēdzītis ir domāts tas, kurš ir durvju slēdzenē???
Paldies
-> Tas slēdzītis ir domāts tas, kurš ir durvju slēdzenē???
Paldies
-
jebkura lielaka elektro bodee
šķiet ka elfā bija
tieši tā jāizņem slēdzene un tur maliņā viņš ir
šķiet ka elfā bija
tieši tā jāizņem slēdzene un tur maliņā viņš ir
khe, man bija līdzīgs gļuks, es tikai izņēmu salona apgaismojuma to visu mehanismu,kas griestos, iznemu mikroshēmu, notīrīju un viss atkal deg, tas gan uz 3 golfa.
-
dtns wrote:khe, man bija līdzīgs gļuks, es tikai izņēmu salona apgaismojuma to visu mehanismu,kas griestos, iznemu mikroshēmu, notīrīju un viss atkal deg, tas gan uz 3 golfa.
trešajam golfam sistema pilnigi savadaka