Max. ātrums jūsu auto.
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Max. ātrums jūsu auto.
Cik iet jūsu autiņi?
Mans rekords 245km/h var būt varēja vairāk, bet ceļš pa šauru palikās.
Mk2
Re: Max. ātrums jūsu auto.
nu tu dod!!!Marchs wrote:Cik iet jūsu autiņi?
par cik pats baranku krutiiju tikai kaadus 7 menesus tad man tikai 130km/h, bet ne ar golfu
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
tomeer neesmu liela aatruma cieniitaajs, taa var dabuut aaati galu
ja ne savas maakas deelj, tad kaada cita idiota deelj gan 
pietika ka menti aptureeja riigaa kur uz 50 jaabrauc, aizlidoju uz 108... no kjengas rd electronics luksafora ar draugu drusku paakstijaamies un peec 300 m vajadzeeja griez iekshaa pie tosa.. sukas menti staaaveeja kur nebija 10 gadus staaveejushi... man 108, draugam 89.. ments peec tam staasta: Staavu, mieriigi shaudos ar radaru, te peekshnji izvelk golfinsh uz 74, jau taisos iet staadinaat, bet te peekshnji skatos uz radaraa jau sotaks raada
shams metaas zem ritenjiem gandriiz kaa kamikadze, knapi paspeeja aptureet.. SHams saka, ja nebuutu aptureejis mani, man naakamajaa krustaa butu bijis 150
vot ko noved paziimeeshanaas 300 m lielaa posmaa, jaasaka ka paareejaa laikaa esmu diezgan disciplinets autovadiitaajs..
atirkos pa 30aariiti... 
pietika ka menti aptureeja riigaa kur uz 50 jaabrauc, aizlidoju uz 108... no kjengas rd electronics luksafora ar draugu drusku paakstijaamies un peec 300 m vajadzeeja griez iekshaa pie tosa.. sukas menti staaaveeja kur nebija 10 gadus staaveejushi... man 108, draugam 89.. ments peec tam staasta: Staavu, mieriigi shaudos ar radaru, te peekshnji izvelk golfinsh uz 74, jau taisos iet staadinaat, bet te peekshnji skatos uz radaraa jau sotaks raada
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
-
man patiik skriet kad esmu viens autinjaa un pa vasaras agriem riitiem, kad uz celjiem maz mashiinu. perfekti. ikdienaa arii braucu mieriigi.
lielaakais sods kas ir bijis, vienreiz uz juurmalenes ar ieprieksheejo Mk2 gti edition uzraavos ar pilnu 205km/h uz feenotaajiem.
arii atpirkos. kopsh taa briizha palika zheel naudinjas un piesargos.
lielaakais sods kas ir bijis, vienreiz uz juurmalenes ar ieprieksheejo Mk2 gti edition uzraavos ar pilnu 205km/h uz feenotaajiem.
Mk2
-
otftopickrxzi wrote:nu labi.. offtopic panesaas..![]()
bet peec jaunajiem noteikumiem ar 30 nespiidees vairs 100% ..
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
-
vieniigais miinus kas ir no riita uz shtraases - zveeri. Bet nu ap taam stundaam kad jau normaala gaisma, tie jau saak klausiities skanjaas, un ja golfs brauc aatri, tad vinjsh nav kluss. nu vismaz ne gti un vr6
:D:D
vr6 saakot jau no 190vispaar ir dieviiga skanja. labpraat ierakstiitu to playerii un klausiitos maajaas uz austinjaam vai labaak uz s90f.
vr6 saakot jau no 190vispaar ir dieviiga skanja. labpraat ierakstiitu to playerii un klausiitos maajaas uz austinjaam vai labaak uz s90f.
Mk2
-
nesaki viss... par to paarliecinaajos vairaakkaart ... 5os no riita braucot no Daugavpils uz Rigu... fuures taa paspeeja uzkaapt uz varzhacs...Marchs wrote:vieniigais miinus kas ir no riita uz shtraases - zveeri. Bet nu ap taam stundaam kad jau normaala gaisma, tie jau saak klausiities skanjaas, un ja golfs brauc aatri, tad vinjsh nav kluss. nu vismaz ne gti un vr6:D:D
atminjas aina
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07