Tātad, es te tā nedaudz apsmadzeņoju šito fīču, un man radās jautājumi:
Kad numuru liek buferī, viņš ir obligāti jānovieto pa vidu? Vai arī drīgst nobīdīt uz kādu sānu pēc izvēles?
Un numura apgaismojumam ir jāizmanto oreģinālās lampiņas, vai arī kautkādas ar speciālu sertefikātu, vai arī drīgst piem augšpusē diožu virkni, or smth like that?
Tad jautājums par pašu bagažnieka vāgu, kad viņu aizmetina ciet, kāda sistēma/mehānisms/paņēmiens tiek izmantots, lai viņu atvērtu? iekšā ir kāds slēdzis un to atvēršanu izpilda elektromotors vai kā? Jo poga taču vairs nav...
Aizmetināts bagāžnieks/numurs buferī mk3
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Aizmetināts bagāžnieks/numurs buferī mk3
parastas lampinjas der, galvenais lai ir apgaismots.. par nobidi nezinu, bet ja var, ta tik uz kreiso pusi.. bet vai tas tev vaidzigs..
ieksha nak elektormotorits uz magneta principu.. vismaz man..
ieksha nak elektormotorits uz magneta principu.. vismaz man..

Gribi, lai mašīna no aizmugures pēc spermotozoīda galviņas izskatās? 

Nezinu, idejas līmenī tas viss vēl!Lusis wrote:Gribi, lai mašīna no aizmugures pēc spermotozoīda galviņas izskatās?
Krīt drausmīgi uz nerviem, ka tur viss rūsē, nežēlīgi, manējam vairs nav skrūvju caurumi numura apgaismojumam, drīz numurs ar nokritīs, jo tur ir viens liels caurums, nevis maziņi priekš skrūvām!
Izskats, jā, par to var strīdēties, un es man vēl nav pilnīgs viedoklis par to, kā izskatās labāk
nobīde var gadīties ka ir vajadzīga dēļ piekabes āķa, to likšu anyway, jo tāda dzīve/apstākļi ka jebkuram vāģim kurš sētā, ir nepieciešams piekabes āķis, lai jebkurā brīdī varētu aizbraukt kautkur ar piekabi ja ir nepieciešamība....
hvz...
Paldies par info katrā ziņā...
vēl jāapsmadzeņo viss līdz galam...

Vecīt, tad jau labāk norpirkt nesapuvušu vāku, kārtīgi apstrādāt, lai nerūsē un tik vālēt, vismaz nebūs spermmašīna, kurai, no sāniem skatoties, gaismas stars lūzt tur, kur tonna ar filleru virsū klāta.

lūsim taisnība. izskatās lēti un tizliLusis wrote:Vecīt, tad jau labāk norpirkt nesapuvušu vāku, kārtīgi apstrādāt, lai nerūsē un tik vālēt, vismaz nebūs spermmašīna, kurai, no sāniem skatoties, gaismas stars lūzt tur, kur tonna ar filleru virsū klāta.
Tād problēma atrisināta, paldies par infu, un slēdzam ciet, nekādu numuru bamperī netaisīšu! 

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
golfer wrote:Tād problēma atrisināta, paldies par infu, un slēdzam ciet, nekādu numuru bamperī netaisīšu!
netaisi gan izskatas pretigi
pasam tads ir bijis un tapec zinu ka izskatas riebigi
pats netaisiju , pie tadas masinas jau tiku