Kā kļuvām par vw Golf braucējiem?
es gan neesmu ne kluba draugs ne biedrs, bet nu atljaushos ieposteet, jo doma kaadreiz naakotnee ir jums piebiedroties.
Es par golfu piekriteeju kljuvu pavisam nesen. Bija viena auto izstaade, kuraa redzeeju vienu no juuseejiem - zilo Mk1. Tas arii laikam savangjoja mani. Jo liidz shim braukaaju ar bmw. Un gruudu tajaa iekshaa lielu pikji.Bet golfs ir leeta mashiina un rezerves daljas leetas. Un smuki izskataas. Patreiz braukaaju ar G2 bet doma ir paariet uz G3. Jaapagaida kad finanses atljaus.
Es par golfu piekriteeju kljuvu pavisam nesen. Bija viena auto izstaade, kuraa redzeeju vienu no juuseejiem - zilo Mk1. Tas arii laikam savangjoja mani. Jo liidz shim braukaaju ar bmw. Un gruudu tajaa iekshaa lielu pikji.Bet golfs ir leeta mashiina un rezerves daljas leetas. Un smuki izskataas. Patreiz braukaaju ar G2 bet doma ir paariet uz G3. Jaapagaida kad finanses atljaus.
Golfi - tas ir priekš manis! 
ja pirms 3 menesiem man prasitu kas buus tava nakama masina es noteikti atbildetu "nu golfs jau toc tas nebus"
gan jau ka savadak nedomatu ari taga, bet sanaca taa ka savu vectrinju noskjiilu un nebij ar ko paarvietoties.. tad viens labs draugs piedavaja savest kartibaa vienu golfinju un tad es kadu laiku varesot ar to parvietoties, es biju kkur dzirdejis ka sis tirgojas 
nu ko, samonteju kopa, pabraukaju kadu bridi un sapratu, ka negribu nevienam vinju dot atpakalj- nonacu pie sledziena, ka jaaiepeerk kaads golfinjsh
peec paris gadiem jateemee uz R32

nu ko, samonteju kopa, pabraukaju kadu bridi un sapratu, ka negribu nevienam vinju dot atpakalj- nonacu pie sledziena, ka jaaiepeerk kaads golfinjsh
Parakts:
Šajā laukā ievadītais paraksts parādīsies ziem pakatra Jūsu ieraksta. 255 character simbolu limits.
Šajā laukā ievadītais paraksts parādīsies ziem pakatra Jūsu ieraksta. 255 character simbolu limits.
Re: Kā kļuvām par vw Golf braucējiem?
nu jā, man sanāca, ka vecaistēvs atstāja mantojumā mk3
un, patiesībā, ja neskatās 'pirksti gaisā' atsevišķos gadījumus, tad golfi daudz maz normāla jauniešu mašīna, jo ir samērā maza, viegli pārredzama, bet tai pat laikā var salonā daudz gruzu paņemt vai sasēsties
+ vēl detaļas viegli jābūjamas un plašas uzlabošanas iespējas 
un, patiesībā, ja neskatās 'pirksti gaisā' atsevišķos gadījumus, tad golfi daudz maz normāla jauniešu mašīna, jo ir samērā maza, viegli pārredzama, bet tai pat laikā var salonā daudz gruzu paņemt vai sasēsties
Sencim bija mk2 diezgan laba stavokli, ar labu stereosistemu (ielikta vacija) sanaca ta ka atradu mk2 pa letu, nopirku,uzcelu,pardevu, Sencis nopirka sev mk3, izpirku no viņa mk2. Mk2 samainiju pret mk3, pagaidam celu viņu augša... nakama mašina domaju ka ari golfs bus 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
Laikam vainīgi draugi.. pieradināja mani pie tā Golfiņa 
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
man liidziigs staasts..sniegavirs wrote:Laikam vainīgi draugi.. pieradināja mani pie tā Golfiņa

vairāk vai mazāk ģimenes "trauma" 
I kneel only to god.. don't see him here
Viss sākās, kad 2003.gadā vecāki nopirka mk2 golfu, pieradinājos vēlāk to iegūstot savā īpašumā. Tad vēl vēlāk tikai iepirkts Gachas bijušais mk2, diemžēl pārdevu un tagad to nožēloju
Jo tādu motoru un kārbu kā viņam bija neatrast vairs...
Tagad jau vairs nepārvietojos ar golfiem, bet nu vairāk tirgojos ar auto tagad.
Bet ir joprojām gribēšana iepirkt mk2 gti un sakopt to lai būtu ievērojams tas. Taču nepavelk vel līdzekļi, bet nekas gan jau iepirkšu aizbraucot uz Vāciju kādam pakaļ...
Tagad jau vairs nepārvietojos ar golfiem, bet nu vairāk tirgojos ar auto tagad.
Bet ir joprojām gribēšana iepirkt mk2 gti un sakopt to lai būtu ievērojams tas. Taču nepavelk vel līdzekļi, bet nekas gan jau iepirkšu aizbraucot uz Vāciju kādam pakaļ...
Veicam celtniecības, remonta darbus, kā arī elektromontāžas.
Sīkāk PM [/i]
Sīkāk PM [/i]