Lampu tonēšana.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Lampu tonēšana.
Gribēju zināt vai var notonēt dzeltenas lampas un kā to izdarīt?
Ride till rust...
Power steering is for pussies...
Re: Lampu tonēšana.
cik man zināms, tad krāsotāju veikalos ir pieejama melnā pūšamā laka boliniļā, kas paredzēta lukturiem.
Es domāju, ka jebkura laka sadegs uz lampas, bet nu mēģināt jau var.
Vienkāršais variants ir pasūtīt dzeltenās lampas.
Vienkāršais variants ir pasūtīt dzeltenās lampas.
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Nu cik es zinu tad tā esot tāda plēve tonējamā tikai vai LV viņu iespējams dabūt?
Ride till rust...
Latvijā nezinu vai var dabūt, bet e-bayā gan kautko varēja pasūtīt. tik nez kā skatē ar tām plēvēm ir, jo man liekas ka īsti legālas viņas nav. būs vēl tā kā ar tiem lakotiem melnajiem lukturiem, kurus menti ritīgi drāza.
Man savejos jau sen ir taisit dzeltenus . Man bija doma lampas uztaisit dzeltanas ar dzeltenu logu tonejamo plēvi luktura iekšpusē, bet ar xenonu tā izkustu. 
BALTIC MOTORSPORT
nu man nav xenona
un nebuus arii. a kaadu pleevi domaa? tev ir? 
Ride till rust...
Man bija doma atrast kkādu caurspīdīgu, plānu plastmasu, ķipa gaismas filtrs. Vēl neesmu atradis. 
Bet doma par tonējamo plēvi arī varētu strādāt. Tādu var dabūt tieši dzeltenā krāsā?
Mana doma tam pasākumam uz migliniekiem uztaisīt tādas uzlikas, lai sargā pret svešķermeņiem + uzlabo redzamību sūdīgā laikā.
Bet doma par tonējamo plēvi arī varētu strādāt. Tādu var dabūt tieši dzeltenā krāsā?
Mana doma tam pasākumam uz migliniekiem uztaisīt tādas uzlikas, lai sargā pret svešķermeņiem + uzlabo redzamību sūdīgā laikā.
Nu jā jāpainteresējas par to plēvi! gribu tieši dzeltenu! A menti par to nekasīsies klāt?
Ride till rust...
Tā dzeltenā pleve ko piemineju ir parasta logu tonejamā plēve ko var nopirkt kur tirgo logu plēves un pret mentiem man bija doma plēvi līmēt iekšā, lai vinji nevaretu piekasīties ka lampas ur nopūstas un tādā garā. 
BALTIC MOTORSPORT
Gaismas filtrus (prožektoru filtrus) visās varavīksnes krāsās var iegādāties Kvillerā.
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Kur tas atrodas?GG. wrote:Gaismas filtrus (prožektoru filtrus) visās varavīksnes krāsās var iegādāties Kvillerā.
Ride till rust...