kaa nonemt durvju gumiju mk2
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- Been thanked: 1 time
kaa nonemt durvju gumiju mk2
tatad interese ka nonemt durvju gumiju ka viena taa otra puse kas ir kopa ar to plastmasu kura naak uz jumta no prieksejaa sparna lidz pakalejam durviim,zinu ka ir kaut kadi plastmasas fiksatorini,bet kaa vinu ir paredzeets civilizeti nonemt?un kur dabuut jaunu?
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana
Re: kaa nonemt durvju gumiju mk2
Es arī uzklausītu atbildes uz šiem jautājumiem 
I kneel only to god.. don't see him here
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Civilizēti ar rokām (ja nav līkas un abas kreisās) + skruģīti un nost ir.
Man mētājas abas puses no 4-durvju versijas.
Man mētājas abas puses no 4-durvju versijas.
-
- Been thanked: 1 time
ja abas ok tad es varetu panemt,cik prasitu?
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana