labaak old shool un shauros buferus
JG Golf MK2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
Re: JG Golf MK2
Personīgi, nepatīk. Vajadzēja šitos pašus tikai r15 + kādas zemprofila riepas un pie šitāda diska krāsojuma vajag riepām white wall.
Gaumes lieta.
Personīgi man pašam arī nepatīk tagadējie diski
Bet nu gaume 
Personīgi man pašam arī nepatīk tagadējie diski
Veicam celtniecības, remonta darbus, kā arī elektromontāžas.
Sīkāk PM [/i]
Sīkāk PM [/i]
-
ideja laba. diski man patiik. bet nu jo vairaak skatos uz bildi taa iedomaajos ka ir loti pa mazu.
panjem kaukaadus r16 blekjiniekus. parurb skruvju caurumus un izdari to pashu ko ar shiem. max zemu un kondonu uz haubes. buus
panjem kaukaadus r16 blekjiniekus. parurb skruvju caurumus un izdari to pashu ko ar shiem. max zemu un kondonu uz haubes. buus
-
a un ja virzies uz shaadu stilu, tad lielie bamperi vairs neder. pardod un nopeerc shauros
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
jā un platos bamperus nopārdod T-Jay, viņam kā reiz vajag!!!
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
tgd - 40 mm
sakuma mekleju R15 blekjeniekus, bet krize kka lika mazliet sabremzeties, bet principa doma naw atmesta.
par white wall ari ir domats, un es vinju jaw kkad planoju uzvilkt kka
par bamperu mainju kka wel nebiju domajis, bet shad tad paradas tada ideja man, jo kka sak iepatikties man ai tie mazie buferi, lkam wecums klaat
un vispar ka ir ar tiem buferiem, ir kkads gemorojs jaweic lai parietu no platajiem uz shaurajiem wai wiss tur ir vienads?
sakuma mekleju R15 blekjeniekus, bet krize kka lika mazliet sabremzeties, bet principa doma naw atmesta.
par white wall ari ir domats, un es vinju jaw kkad planoju uzvilkt kka
par bamperu mainju kka wel nebiju domajis, bet shad tad paradas tada ideja man, jo kka sak iepatikties man ai tie mazie buferi, lkam wecums klaat
un vispar ka ir ar tiem buferiem, ir kkads gemorojs jaweic lai parietu no platajiem uz shaurajiem wai wiss tur ir vienads?
viss tur derJG wrote:tgd - 40 mm
par white wall ari ir domats, un es vinju jaw kkad planoju uzvilkt kka![]()
par bamperu mainju kka wel nebiju domajis, bet shad tad paradas tada ideja man, jo kka sak iepatikties man ai tie mazie buferi, lkam wecums klaat![]()
Sk, mosh japiemera shaurie mk2 buferi joka pec
un warbut kads fotoshopa experts war izpalidzet un uzmest manam mk2 shauros buferus, R15 blekjeniekus, un parejas nianses
un warbut kads fotoshopa experts war izpalidzet un uzmest manam mk2 shauros buferus, R15 blekjeniekus, un parejas nianses
JG wrote:Sk, mosh japiemera shaurie mk2 buferi joka pec![]()

tatad parcik haube prieksh rat style jaw bija sagatawota, nosliecos beigas par labu tam, teikshu godigi iznakums pasham patiik ljoti, jo mk2 uz kopejo auto fona tgd izceļas ļoti specigi, ir pat bijushi visadi kuriozi, bet ko nu daudz paris bildes ieskatam

un pats lielakais paldies shi visa tapshanai jasaka manai draudzenei, jo tiesi vina bija ta kura divus wakarus sedeja ar flexi slipeja nost wecas krasas, pectam ar serskabi, to visu padarishanu nosmidzinaja, un galvenokart vispar atbalsta mani visa kas ir saistits ar mk2 un ir gatawa iesaistities ari pati, par to liels paldies vinai.

un pats lielakais paldies shi visa tapshanai jasaka manai draudzenei, jo tiesi vina bija ta kura divus wakarus sedeja ar flexi slipeja nost wecas krasas, pectam ar serskabi, to visu padarishanu nosmidzinaja, un galvenokart vispar atbalsta mani visa kas ir saistits ar mk2 un ir gatawa iesaistities ari pati, par to liels paldies vinai.