Ar kadu lidzekli vislabak apstradat gridu pret ruusu?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Ar kadu lidzekli vislabak apstradat gridu pret ruusu?
Pameklē forumā, daudz par šito runāts, tehnoloģijas ir vairākas, bet rūpnīcas apstrādei nekas netur līdz...
Ļoti nepareizs pieņēmums.Brainless wrote:Pameklē forumā, daudz par šito runāts, tehnoloģijas ir vairākas, bet rūpnīcas apstrādei nekas netur līdz...
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
neesmu isti parliecinats par jaunajam mashinam (jo esmu lidz spidigam blekjim ardijis tikai 80 gada opeli) bet tam pasham opelim ko palidzeju gatavot sportam, visa apaksha bija ar orginalo mastiku, vietam tirijas lab (viegli) jo bija kads punkts iesists, un ruslans iemeties, vietam (liela dalja mashinas apakshas) bija gruti tiirama, jo tur nebija tikusi ruusa, un turejies labi..
vis jau ir labi ar orginalo gumijoto slani, lidz bridim kad ir adatas caurums pa kuru tiek ieksha udens, tad puveklis garanteets..
vis jau ir labi ar orginalo gumijoto slani, lidz bridim kad ir adatas caurums pa kuru tiek ieksha udens, tad puveklis garanteets..
-
- Been thanked: 1 time
savam mk2 dasriju sadi,ka visus tepikus ara,benkus utt,ja nu bija kads rusas punktins tad lidz metalam to vietu nokasiju,un visu gridu no iekspuses piesucinaju ar atrabotku(izstradata motorella)uz nakti atstaju lai normali iesucas,nakamaja diena to parklaju ar pretakmenu mastiku-tiri mans variants
ta4u visu parejo salona aizmugurejas benku vietas zapaskas vietu un citas vietas ar izatrola grunti,sitais zmakis ir fors del ta ka vins pilda savu funkciju,nelauj pieklut pie metala gaisam,veido polietilena slani,par ko es parliecinajos uztaisot provi ar kreiso slieksni,kur bija rusa,to nokasiju lidz metalam un apstradaju ar so grunti(caurspidiga)un jau kaa 2vus gadus ne ziema ne pavasari neviena rusas punktina,pilnigi nekaa,es to grunti ta ari atstaju jo lai es varu redzet kas tur apaksa notiekas.
Vari pat visu salonu bez liekas kepas ar visam atrabotkam un tt iztikt,vienkarsi so grunti,pectam krasu vai mastiku lai nenoberz grunti
saucas izatrola grunts(isotrol)zviedru razojums 8 ls litra uz 12 kvadratiem,es nopirku,bij to verts,jo visi tie buvanoli ir pilnigakas blenas salidzinajuma ar sito.tada celtniecibas fii4a.atrodama kipsalas saimniekservisaa.
no apaksas ari var meginat,bet tad ofic mastikai jabuut,lai nenosit parklajumu
ta4u visu parejo salona aizmugurejas benku vietas zapaskas vietu un citas vietas ar izatrola grunti,sitais zmakis ir fors del ta ka vins pilda savu funkciju,nelauj pieklut pie metala gaisam,veido polietilena slani,par ko es parliecinajos uztaisot provi ar kreiso slieksni,kur bija rusa,to nokasiju lidz metalam un apstradaju ar so grunti(caurspidiga)un jau kaa 2vus gadus ne ziema ne pavasari neviena rusas punktina,pilnigi nekaa,es to grunti ta ari atstaju jo lai es varu redzet kas tur apaksa notiekas.
Vari pat visu salonu bez liekas kepas ar visam atrabotkam un tt iztikt,vienkarsi so grunti,pectam krasu vai mastiku lai nenoberz grunti
saucas izatrola grunts(isotrol)zviedru razojums 8 ls litra uz 12 kvadratiem,es nopirku,bij to verts,jo visi tie buvanoli ir pilnigakas blenas salidzinajuma ar sito.tada celtniecibas fii4a.atrodama kipsalas saimniekservisaa.
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana
Tu salīdzini rūsas pārveidotāju - buvanolu ar grunts krāsu?golfer2 wrote:savam mk2 dasriju sadi,ka visus tepikus ara,benkus utt,ja nu bija kads rusas punktins tad lidz metalam to vietu nokasiju,un visu gridu no iekspuses piesucinaju ar atrabotku(izstradata motorella)uz nakti atstaju lai normali iesucas,nakamaja diena to parklaju ar pretakmenu mastiku-tiri mans variants
-
- Been thanked: 1 time
ja nu salidzinu gan.
Es tapec saku labak rusu noberzt grunti virsu nekaa visus tos buvanolus ziest un tt pec gada ruses atkal parbaudits variants zinu ka tas skaitas ka rusas parveidotajs,zinu ari to ka vinam pec lam virsu grunte un kraso.a jega no vina ka pec tam vins no apaksas atkal sit ara rusu,tatad struntigs.
Es tapec saku labak rusu noberzt grunti virsu nekaa visus tos buvanolus ziest un tt pec gada ruses atkal parbaudits variants zinu ka tas skaitas ka rusas parveidotajs,zinu ari to ka vinam pec lam virsu grunte un kraso.a jega no vina ka pec tam vins no apaksas atkal sit ara rusu,tatad struntigs.
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana
Nu bet tas ir loģiski, ka rūsa jānoslīpē, pēctam jāapstrādā ar buvanolu un tikai tad jāgruntē. Protams, ka tikai buvanolu nebūs līdzēts.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
buvanola vietā brunox 
Auto audio instalācijas
jā tikai cenas atšķirība Brunoxam un Buvanolam ir kādi 8ls litrā..

Starp zaparu un golfu arīir cenas starpība, abi uz priekšu tiek... Protams, ka brunox ir dārgāks.