Ūdens salonā mk2

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
ToyToy

Ūdens salonā mk2

Post by ToyToy » 26.04.2010, 17:42

Lieta tāda, ka kaut kur tek ūdens salonā priekšā blakussēdētaja pusē. kad līst lietus visu laiku uz gumijas tepeķīšā peļķe ir. Pa kurieni varētu tecēt? :?

Martiga
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Ūdens salonā mk2

Post by Martiga » 26.04.2010, 18:19

autinjam ir luuka , es uzmineju ? :D ja jaatad skaties luukas drenaazukas iziet prieksejaa stoikaa un vel zem priekseja stikla tur ku nak plastmasa virs peckas cauruma ar katra gala ir pa caurumam , vienam mk2 ar ta bija ka sanu drenezas ciet un lietus laika uz paklaja pelkje :)
MK4 1.8T

ToyToy

Post by ToyToy » 26.04.2010, 20:55

Martiga wrote:autinjam ir luuka , es uzmineju ? :D ja jaatad skaties luukas drenaazukas iziet prieksejaa stoikaa un vel zem priekseja stikla tur ku nak plastmasa virs peckas cauruma ar katra gala ir pa caurumam , vienam mk2 ar ta bija ka sanu drenezas ciet un lietus laika uz paklaja pelkje :)

ar lūkām man ir pieredze, bet nē, man nav lūka :? Paskatīšos, kas ar tiem caurumiem, moš tie aizdirsušies :roll:

krabpeople
VW: VW Jetta Mk2

Post by krabpeople » 26.04.2010, 21:12

gar loga gumiju ar var tecet
BALTIC MOTORSPORT

Raa
Has thanked: 3 times

Post by Raa » 27.04.2010, 09:28

Caur caurumu kur pečkas motorīts ņem gaisu. ;)

krabpeople
VW: VW Jetta Mk2

Post by krabpeople » 27.04.2010, 12:39

man visiem golfiem vienigi gar gumiju ir tecejis :D
BALTIC MOTORSPORT

ToyToy

Post by ToyToy » 27.04.2010, 14:00

Raa wrote:Caur caurumu kur pečkas motorīts ņem gaisu. ;)

nu papētīju un tā laikam arīir, ka pa turieni tek, jo man tas plastmasa sargs kas tur nāk, nez kā viņu nosaukt, ir saplīsis un ja lietus līst, tad tieši pečkā :)

Paldies par atsaucību

golfer2
Been thanked: 1 time

Post by golfer2 » 09.05.2010, 00:25

motorits tas ir viens a vel kas,durvim no rupnicas zem apsivas nak pleve,daudzi vinu nahrenize nezinot tas patieo vajadzibu,viss udens notekot gar stiklu + vel ja sudigakas gumijas pamanas tikt tur kur bija jabut saj plevei un lidz ar to tiek lidz apsivai un smuki notek gar apsivas apaksu un pa slieksna iekspusi uz gridinas,-pazime tepikis mitrs pie slieksna un uz augsu
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana

Raa
Has thanked: 3 times

Post by Raa » 09.05.2010, 17:10

golfer2 wrote:motorits tas ir viens a vel kas,durvim no rupnicas zem apsivas nak pleve,daudzi vinu nahrenize nezinot tas patieo vajadzibu,viss udens notekot gar stiklu + vel ja sudigakas gumijas pamanas tikt tur kur bija jabut saj plevei un lidz ar to tiek lidz apsivai un smuki notek gar apsivas apaksu un pa slieksna iekspusi uz gridinas,-pazime tepikis mitrs pie slieksna un uz augsu
Tas tev pa staru varbūt notek, bet ja durvis būtu apskatījis no visiem galiem tad zinātu ka apakšas malā ir caurumi pa kuriem ūdens tek no durvīm ārā.
man grūti saprast kā lietus laikā gar loga gumiju (sliktu) ūdens var tikt līdz apšivkai.
Ja rodas vēlme šito apspriest, tad atbrauc ciemos un es esmu gatavs savai mašīnai to ārējo gumiju noraut nost un uzgāzt spaini ūdens.
Un vispār cilvēks jau papētijā ka plasmasa kas virs pečkas ir saplēsta. Slapš esot pie kājām uz tepiķa nevis pie durvīm. nevajag rakstīt muļķības ja nav īsti ko pateikt.
paldies par uzmanību.

golfer2
Been thanked: 1 time

Post by golfer2 » 09.05.2010, 19:17

Tas tev pa staru varbūt notek, bet ja durvis būtu apskatījis no visiem galiem tad zinātu ka apakšas malā ir caurumi pa kuriem ūdens tek no durvīm ārā.
man grūti saprast kā lietus laikā gar loga gumiju (sliktu) ūdens var tikt līdz apšivkai.
Ja rodas vēlme šito apspriest, tad atbrauc ciemos un es esmu gatavs savai mašīnai to ārējo gumiju noraut nost un uzgāzt spaini ūdens.
Un vispār cilvēks jau papētijā ka plasmasa kas virs pečkas ir saplēsta. Slapš esot pie kājām uz tepiķa nevis pie durvīm. nevajag rakstīt muļķības ja nav īsti ko pateikt.
paldies par uzmanību.[/quote]

tas labi ka atrada problemu

,bet ja es par to nebutu parliecinajies tad nerakstitu vispart-pietam visam 4tram durvim,gazu virsu no arpuses respektivi mazgaju auto un salona udens,apsiva mitra,
nonermu apsivku lpaeju un acimredzami nepaprotami vins tur teceja kas tavuprat nebutu iespejams

starpcitu slaps bija tiesi kur kajas liek,tatad es mulkibas nerakstu,tikai logiski ka udens notek zemakaja vieta
un par to drenazu es loti labi zinu kaa vins notek un tt pats tirijju tos caurumus no visadiem musariem
golf mk2 1.6D JP-regulara roru tirisana

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”