maarshals golf mk2
maarshals golf mk2
Modelis: vw golf mk2
Dzinējs: 1.8 mono jetronic
Pirmā reģ.: 1990
Auto manā īpašumā nu jau ir kādu pusotru gadu un pa šo laiku auto ir labi sakopts lolots mīlēts un ticis piedažām jaunām ekstrām un uzlabojumiem piekkarē un citiem jaukumiem! Golfu izvēlējos tādēļ ka man ļoti patīk šie auto un tā ir kā slimība un priekš manis viņš ir ļoti izdevīgs gan degvielas patēriņa ziņā gan uzturēšanas! Šis nav no tiem golfiem kurš ir izgājis cauri šķūņa krāsotavai vai vispār krāsotavai lai būtu skatā. es viņu nopirku par salīdzinoši dārgu cenu un galvenā prasība arī bija lai viņam nebūtu caurumi virsbūvē, un tā arī sanāca ka cenai atbilstoš šis golfs - virsbūve bez metinājumiem. Šī mašīna man ir braukšanai un pagaidām tā savu funkciju pilda un pat ļoti labi.Laikam krājoties golfs ir diezgan uzlabots bet tas jau nenozīmē ka viss apstājas man vēl ir daudz un dažādas vēlmes prātā ko gribētu uzlabot tākā viss vēl notiksies. Mērķis ir pēc iespējas orģinālāku atstāt šo auto jo šī virsbūve nav pelnījusi Ķekavas bamperus.
Dzinējs: 1.8 mono jetronic
Pirmā reģ.: 1990
Auto manā īpašumā nu jau ir kādu pusotru gadu un pa šo laiku auto ir labi sakopts lolots mīlēts un ticis piedažām jaunām ekstrām un uzlabojumiem piekkarē un citiem jaukumiem! Golfu izvēlējos tādēļ ka man ļoti patīk šie auto un tā ir kā slimība un priekš manis viņš ir ļoti izdevīgs gan degvielas patēriņa ziņā gan uzturēšanas! Šis nav no tiem golfiem kurš ir izgājis cauri šķūņa krāsotavai vai vispār krāsotavai lai būtu skatā. es viņu nopirku par salīdzinoši dārgu cenu un galvenā prasība arī bija lai viņam nebūtu caurumi virsbūvē, un tā arī sanāca ka cenai atbilstoš šis golfs - virsbūve bez metinājumiem. Šī mašīna man ir braukšanai un pagaidām tā savu funkciju pilda un pat ļoti labi.Laikam krājoties golfs ir diezgan uzlabots bet tas jau nenozīmē ka viss apstājas man vēl ir daudz un dažādas vēlmes prātā ko gribētu uzlabot tākā viss vēl notiksies. Mērķis ir pēc iespējas orģinālāku atstāt šo auto jo šī virsbūve nav pelnījusi Ķekavas bamperus.
- Attachments
-
- jani_3.jpg (55.54 KiB) Viewed 2859 times
ITS NOT A CONDITION....ITS A LIFESTYLE (VW)
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Re: maarshals golf mk2
Ieliec vēl kādu bildīti un sīkāku aprakstu kas tad tur laika gaitā ir sadarīts.
*dzidrā optika ko redz bildē
*reste bez zīmes
*gti lūpa lielā
*15 collu lietie diski
*coilovers
*elektriskie logi
*atispārns (orģinālais)
*ietonētas aimugurējās lampas (pagaidu variants kamēr atradīšu tādas kādas vēlos)
*stroboskopi pagriezienos
*aizsarg panna
*golfs ticis pie visām jaunām buksēm
*cita stūre, jo orģinālā vnk bija briesmīga bet uzliku arī arģinālu tikai pasāta laikam
*spidometrs ar taho un ekonomaizeru kuru vēl nēsmu pievienojis
It kā jau nekas tāds neliekas bet šie sīkumi beigās labu skatu veido.
Vēl jau šis tas ir plānā.
*reste bez zīmes
*gti lūpa lielā
*15 collu lietie diski
*coilovers
*elektriskie logi
*atispārns (orģinālais)
*ietonētas aimugurējās lampas (pagaidu variants kamēr atradīšu tādas kādas vēlos)
*stroboskopi pagriezienos
*aizsarg panna
*golfs ticis pie visām jaunām buksēm
*cita stūre, jo orģinālā vnk bija briesmīga bet uzliku arī arģinālu tikai pasāta laikam
*spidometrs ar taho un ekonomaizeru kuru vēl nēsmu pievienojis
It kā jau nekas tāds neliekas bet šie sīkumi beigās labu skatu veido.
Vēl jau šis tas ir plānā.
Nu te vēl dažas dildes, bet man pārējas ir par lielu es tikai šitāds varēju atrast.
- Attachments
-
- te bija neliels eksperiments ar diskiem. man pašam nepatika.
- was_ist_das____das_ist_ein_aut_1.jpg (68.12 KiB) Viewed 2800 times
-
- viena mākslinieciskā
- vaagen.jpg (166.83 KiB) Viewed 2800 times
-
- Golfs darbībā
- kazrungis__11.jpg (29.57 KiB) Viewed 2801 times
valmieras golfs...
katru reizi kad ieraugu appetu kas un kaa, un kadas idejas panjemt no tevim, ljoti tiik shis golfinjsh, gan man, gan chomiem kas pa retam ar manim brauc kopa..
viennozimigi pozitivas atsauksmes.. 

Es kad būs siltāks laiks un kad saregulēšu savirzi un nomainīšu reiku lai var uzlikt lietos diskus safočēšu kāds man viņš ir tagad un sīkumos aprakstīšu!
paldies par atsauksmēm labajām, prieks censties
paldies par atsauksmēm labajām, prieks censties
Izskatās patīkami
vismaz man patīk, domāju daudzi sev tādu gribētu. Tā turpini

-
mmm šitas golfs gadijumā bieži netiek manīts RTK stāvietā?
lai veicas tupmākajos darbos
lai veicas tupmākajos darbos
gribu daudz zirgus, kas ēd kā 3 pusprāguši ēzeļi 
jo spēks ir KVĒPOS

jo spēks ir KVĒPOS
Ir jau nu gan redzēts 
Optiku es Valmierā sapirku bet es pirkšu jaunu ķipa smoked un vēl miglinieki pa vasaru jāsaliek!
Optiku es Valmierā sapirku bet es pirkšu jaunu ķipa smoked un vēl miglinieki pa vasaru jāsaliek!
ja interese tad cesis pa 7ls miglinieks ar visiem kronshteiniem jauns..
bamperi utt tur ari pieejami.. 

tas nav tajā car4you zinu ka valmierā arī tāds ir tikai cik reizes es tur biju čali apslimis un nav uz vietas bet tur es iegriezīšos noteikti
megjinaju tel atrast nr, bet neatradu, kkad kad kaadvakar nebus ko darit izeshu cauri visam katalogam, varbnut atradishu.. 

-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
prieks ka veel kads kopj savu masinu ka nakas
ja nu sanak tad aolimpiju atradities un aprunaties
ja nu sanak tad aolimpiju atradities un aprunaties