Džentlmeņa avārijas-komplekts auto bagāžniekā.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Džentlmeņa avārijas-komplekts auto bagāžniekā.
Sveiki. Tā kā pats esmu tikai jauniņais Golf lietotājs, tad griežos pie jums ar jautājumu -
Kas ir tās lietas, ko jūs vienmēr vadājat sev autiņā līdzi ? Instrumenti, drošinātāji, siksnas, šķidrumi u.c. ?
Pats pagaidām : Dažādi skrūvjgrieži, plaķenes, rezerves lampiņas x2, tosols, un daži gabali gumijas trubu (termoisturīgu), kā arī pielaišanas knaibles.
Kas ir tās lietas, ko jūs vienmēr vadājat sev autiņā līdzi ? Instrumenti, drošinātāji, siksnas, šķidrumi u.c. ?
Pats pagaidām : Dažādi skrūvjgrieži, plaķenes, rezerves lampiņas x2, tosols, un daži gabali gumijas trubu (termoisturīgu), kā arī pielaišanas knaibles.
Flick! Nevada beige
Re: Džentlmeņa komplekts iekš Golf MK2
Aptieciņa, bogatieris, rezerves ritenis, riteņa atslēga, dankrats, striķis, avārijas zīme, skrūvgriezis. Nav bijusi vajadzība uz ceļa ko nopietni labot.
Aptieciņa, ugunsdzēšamais, atkritumu maisi, lāpsta, kaltētās peles talismans, avārijas zīme, sniega slotiņa.
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
šito topiku vispār vajadzētu pārsaukt -> ko vadājat līdzi savā auto 
es -> Eļļa (pāris litri, ik pa brīdim jāpielej), avārijas trijstūris, donkrats (vai kā pareizi viņu sauc), zapaska, sniega slotiņa, ledus kasīklis no organiskā stikla, tualetes papīra rullis, salvetes, šķiltavas, lupata.
es -> Eļļa (pāris litri, ik pa brīdim jāpielej), avārijas trijstūris, donkrats (vai kā pareizi viņu sauc), zapaska, sniega slotiņa, ledus kasīklis no organiskā stikla, tualetes papīra rullis, salvetes, šķiltavas, lupata.

-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
ooh man gan ir baigais komplekts , cemodans ar atselgam skrvgrieziem , skruvem , uzgriezniem , vadiem , drosinatajiem , mucinju komplekts , seskansu komplekts , skruvgriezies ar daudz dazam galvinam ar kastee , dazadi skidrumi smeres , atsperu savilceji , domkrats , gumijas kluciisi , aamurs , rorene , zapaska , kajas pumpis , logu tiramais skidrums , turtle vax rain repelent, visadas lampinjas , liels pleves gabals , lodamurs un tam piedrosie sikumi , lietus metelis , un gan jau daudz ko esmu aizmirsis
nu kuram vairak ?
nu kuram vairak ?
MK4 1.8T
bogatieris, zapaska, dankrots, ratatslega, aptiecinja, trijsturis, kkadas mazas atsledzinjas, viena galvinja ar katu un plakjenes, tad vel gramata kur katrai pilsetaio karte, kkads pukainais lacis, saulenes, smarhigie nedaudz...
tad vel ari kaa jau ziema birstiite un 2 logu kasamie un bagazhnieka vel stav magja kaste..
tad vel durvju atsaldetajs, ko neesmu izmantojis, jo ir sidzene, lupatinja, kkadas skruvites plasmasinji, droshinataji kkadi patsmit gabali, garazhas atslega, gan jau ka vel kkas ira..
:D:D salvetes to skaita..
piemirsu, vel parasti 1l tosols pie zapaskas stav un 0.5l elja.. 

Re: Džentlmeņa avārijas-komplekts auto bagāžniekā.
Martiga big mac komplekts
+ šodien virvi iegādājos, jo pamanījos tā kārtīgi uzsēsties vienai čupai virsū.
+ šodien virvi iegādājos, jo pamanījos tā kārtīgi uzsēsties vienai čupai virsū.
Flick! Nevada beige
-
a ko, prezervatīvi nevienam nav bardačokā - katram gadījumam? 

Tapat kaa skolas puikaam prezis makaa, ja nu sanaak nogruusties? Super.
Manā golfā vasarā atrodas:
es
muca
koferis
spancetes
widowmaker`s
zapaska
un vēl dažādi krāmi, ko esmu tur sakrājis.
es
muca
koferis
spancetes
widowmaker`s
zapaska

Zapaskas komplekts
CSDD obligātais komplekts.
Zkrūvjgrieži + un -
Plaķenes
Seškantu komplekts.
Ziemā šad tad lāpsta.
CSDD obligātais komplekts.
Zkrūvjgrieži + un -
Plaķenes
Seškantu komplekts.
Ziemā šad tad lāpsta.
85' coupe Q (ķip projekts)
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Šodien beidzot visu izmetu no bagāžas nodalījuma. Atstāju tikai zapaskas komplektu un cimdu nodalījumā stāv LV karte, rezernes spuldzītes, kāds drošinātājs, saskaņotais un rakstāmais.
ahahahhaLusis wrote:Manā golfā vasarā atrodas:
es
muca
koferis
spancetes
widowmaker`s
zapaska