VW Golf 3 bagaznieka atversana no salona

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
al3xis
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

VW Golf 3 bagaznieka atversana no salona

Post by al3xis » 29.01.2010, 19:06

Nu tad tā. Esmu izdomājis, ka varetu "uztunet" un palutināt savu golfinu ar tādu fiču kā bagaznieka atversana no salona.
Tā ka neesmu nekads dižais meistars prasu padomu.
Kurš ir saskāries ar šādu lietu varbut varat pamacit, kas ir nepieciešams? Cik zinu Vento nak šādas uzpariktes orgināli, bet tas ari ka kuram laikam GLX amerikanu vesijam, bet par to neesmu drošs, vel jau var dabut kādu kreiso izstradajumu piemeram no prostuninga, bet diemžēl esmu saskaries ar šo saitu un neko labu par viniem nevaru pateikt, bet tas jau cits stāsts.
Principā kādas leitas man ir nepieciešams un ar ko lai šak? esmu skatijies ebay.com,de,co.uk tos sledzus, bet tienāk pie US viduskonsolem, varbut kads var pateikt kur var dabut tadus golf sledzus (pogas) kuriem nav org simboli virsu (stulbi pateicu, bet ka jau vienmer neprotu izteikties! :D )
Tātad jautājums. Ar ko sākt un kas ir nepieciešams?
Iesākumam, vadi, slēdzis.......vai ari es kludos. :(

Image
mekleju ari šādu bagaznieka listiti (kas foto ir melnā krāsā) savejā ir mazliet deformējusies un ir doma vinu partaisit pilnigi lidzenu bez pogas.

Raa
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Re: VW Golf 3 bagaznieka atversana no salona

Post by Raa » 30.01.2010, 10:39

Sāksim ar to ka jāvelk tikai plusa vads.... Massu var turpat vākā dabūt cik uziet...
Iegādājies parastu centrālās atslēgas motorīti (elektrisko). Tālāk jau tikai tehnikas jautājums.
Darot to pirmo reizi būs ko pačakarēties, bet nu ja fizika un mehānika nav galīgi svešas lietas + ir gribēšana, tad var paveikt ļoti daudz.
Aizdomas ka loga tīrītāja motorīts jāmet ārā.. savādāk vieta pašvaki.

Vispār sāc ar to ka noņem plasmasu vākam un izpēti kur varētu pieskrūvēt motorīti kas iegādāts. (ieteikums no pieredzes - neliec trosīti no motorīša uz atvēršanas mehanismu.)

Lai veicas.

al3xis

Post by al3xis » 31.01.2010, 18:50

Paldies par info, ja kkas neizdosies, tad dosu zinu, kas kā un ka izlabot kludu. ;)

Raa
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Post by Raa » 31.01.2010, 22:13

Ieteiktu fiksēt labas kvalitātes bildēs.
Būs vieglāk palīdzēt ja rodas problēmas.

al3xis

Post by al3xis » 01.02.2010, 15:58

Raa wrote:Ieteiktu fiksēt labas kvalitātes bildēs.
Būs vieglāk palīdzēt ja rodas problēmas.
Sodien ara pretigs laiks, domāju izbrauksu kadu likumiņu un rezultātā viss ledū. :@
Tātad pastāvēs kādu nedelu iekšā siltajā garazinā un kersos pie darba tik lidz savaksu visus nepieciešamos strumentus un ietaises! :D
Vēl neslēdzam un tad lidz velakam laikam. ;)

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”