1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Yoo , man tads jautajums velos pāršūt sēdekļus savam golfa ar vinilu(dermantinu),kads ir saskaries ar šo matrealu, jo ar šo matrealu sanak diezgan letas izmaksas. Ka ir ar nolietošanosun izturibu? Draugs nesen paršuva benķus ar vinilu calibrai, bet maz ir braucis tapec nevar saprast ka tur ir ar to nolietošanos. UN ka jums liekas ka varetu izskatities mk2 salons parsuts ar vinili. reku bildes no cales salona, man jau tīk...
āda elpo, protams, ja nav mākslīgā!
tas ir fakts, varat nestrīdēties, cik ādas beņķos nav sēdēts.
Vinilā gan svīdīs + viņš ir neizturīgs un pie berzes ātri dilst.
apbšifkām viņš vinilu limeja pats ar kādu specialu limi, runajot par cenu vinilā aizgaja kadi 25ls un par darbu 50 ls, bet vel pārjautāšu,un cik tad maksa kada maksliga ada kvadratmetra?
choms bembim nopirka audumu visiem benkiem par 7ls ar kapeikam valmiera viena veikala, rit noskaidroshu kura, vasara ari doma parshut ir atrasta shuveja, choma muterite, tik jaizdoma kadu audumu un kadas krasas... varbut kadam ir kads smuks piedavajums, domas nesas uz kko sarkanu ar melnu..
Nu par to vinila lūšanu man neticas. Nav jau vairs krievu laiku mākslīgās ādas - sastāvi taču ir mainījušies un uzlaboti un kvalitātei vajadzētu būt daudz labākai.