Sveiki!
Kā jau golfiem raksturīga problēma, ir salūzis lūkas mehānisms un tagad vel sāk pārādīties ūdens salonā nu tad esmu nonācis pie secinājuma ka varētu aiztaisīti to lūku ciet!
Varbūt kāds jau k-ko tādu ir darijis un var k-ko ieteikt!
Paldies jau iepriekš!
Golf 3 Lūka.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: Golf 3 Lūka.
pameklee..... par sho jau ir tik daudz runats, ka jau sez...
Ja udens sak tecet iekshaa tad izpuut trubinjas jeb udens novadiitajus..
Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
Ar ūdeni viss ir skaidrs, laika gaitā vnk gumija laiž garām!aigars wrote:pameklee..... par sho jau ir tik daudz runats, ka jau sez...
Mans jautājums bija par lūkas likvidēšanu!
Man jau no pirkšanas brīža lūka ir tikai nosaukums,iekšā ielikts bleķis un gar malām aizzieķēts ar stikla līmi,tagad negribās viņu ņemt ārā,bet uz pavasari gan būs kas jādomā....jancix wrote: Ar ūdeni viss ir skaidrs, laika gaitā vnk gumija laiž garām!
Mans jautājums bija par lūkas likvidēšanu!
Es darītu tāpat tavā vietā uz ziemu,aizsmēretu pa perimetru un gaidītu pavasari ja tev protams nava garāžu...
Ideja nav slikta, bet es biju domājis aiztaisīt lūku ciet uz visiem laikiem, tā lai arī skats ir patīkams, respektīvi paņemt svarku un aizmetināt, lai arī pavasarī galva nau jālauž!Andriss wrote: Man jau no pirkšanas brīža lūka ir tikai nosaukums,iekšā ielikts bleķis un gar malām aizzieķēts ar stikla līmi,tagad negribās viņu ņemt ārā,bet uz pavasari gan būs kas jādomā....
Es darītu tāpat tavā vietā uz ziemu,aizsmēretu pa perimetru un gaidītu pavasari ja tev protams nava garāžu...
Bet paldies par ieteikumu!
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Pēc idejas ja ap lūkas stiktu gumija laiž garām tad tāpat ūdenim nav jābūt salonā!!! Droši ka drenāžas nekad nav tīrītas un tur visa problēma!
Var jau aizmetināt, bet tad arī skaistumam prasās salonā griestus ielikt bez lūkas cauruma!!!
Var jau aizmetināt, bet tad arī skaistumam prasās salonā griestus ielikt bez lūkas cauruma!!!
Cik esmu vērojis lietainā laikā ūdens tik tiešām sūcas caur gumiju un tālāk pa griestiem aiztek līdz stoijkai un tad lejā lidz grīdai, brīnos kā vel griesti vesali, tiklīdz aizsmērēju lūku ar silikonu ūdens daudzums samazinājās, drenāžas un trubiņas pūtu ar gaisu bet nepalīdzeja!Raa wrote:Pēc idejas ja ap lūkas stiktu gumija laiž garām tad tāpat ūdenim nav jābūt salonā!!! Droši ka drenāžas nekad nav tīrītas un tur visa problēma!
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Atver priekšas durvis un virs gumijas pa kuru iet vadi uz durvīm, atradīsi tādu kantainu gumijas galu.... Ūdenim tur būtu jātek ārā!!! nevis uz kājām. Mož pajauc tur visu vaļā un izpēti kas ir beigts un tad čakarē mašīnu ar silikonu!