Ernc'a Golf mk3
Re: Ernc'a Golf mk3
Lauku tunings?
Par ko iet runa? Lauku tunings ir uzlīme uz benzīnbākas vāciņa, lai izskatās kā no uber sportkāra, ručku pārmetināšana ir plaši izplatīts dizaina pārveidojums un ne tikai Latvijā. Protams, ne jau visiem droši patīk.
Spameris 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
pilnīgi Tev piekrītu. Jau ilgu laiku briestu sev arī ručkām no Audi burbuļa, taču daži kluba biedri ir ļoti kategoriski pret šādu lietu. Protams ne viņiem lemt, ko es daru ar savu Golfu, bet tomēr.
Un vēl kas. Diez ir iespējams blakussēdētāja durvīm uzlikt ručku no aizmugures - tb bez atslēgas cauruma?
Un vēl kas. Diez ir iespējams blakussēdētāja durvīm uzlikt ručku no aizmugures - tb bez atslēgas cauruma?

-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
O ble , man izradas ir lauku tuningspacancik wrote:Lauku tuningu?
labi ka pateici , tagad zinashu kads man ir tuninga stilst, a to visi prasa un es nezin ko teikt
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
Iespējams ir! Manam Golfiņam abās durvīs ir iemetinātas burbuļa pakaļējo durvju ručkas bez atslēgas! Manuprāt tie kam ir centrālā atslēga tādas ir labāk likt jo smukāk izskatās! Mīnuss, pie tam vēl diezgan liels ir tas, ka ja nosprāgst aķis tad iekšā netiek! Bet smukums prasa upurus!millers wrote:Diez ir iespējams blakussēdētāja durvīm uzlikt ručku no aizmugures - tb bez atslēgas cauruma?
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Teikšu atklāti - uz mk3 vēl ir ok audi ručkas, jo auto ir +/- apaļīgs, a bet uz mk2 ļoti nepatīk, jo auto ir kantaināks un oldskūlīgāks, a ručkas "moderni" apaļīgas.

-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
Viss atkarīgs no KĀDA Audi tās ručkas ir! Es piemēram biju domājis šādas ručkas priekš MK2Lusis wrote:Teikšu atklāti - uz mk3 vēl ir ok audi ručkas, jo auto ir +/- apaļīgs, a bet uz mk2 ļoti nepatīk, jo auto ir kantaināks un oldskūlīgāks, a ručkas "moderni" apaļīgas.

DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Turpinot par durvīm
... Šodien vienā pusē saregulētas enģes (biju noņēmis rūsas likvidēšanas nolūkā, kas šur tur spiedās ārā gar enģu maliņu). Kā vienmēr - vienatnē jautrs pasākums 
Plus man par pārsteigumu savērpās viena galviņa, ar kuru vilku skrūves un pēc kāda brītiņa ņēma un nolūza vispār! Zināju, ka biltema ir tas, ko neiesaka, bet negaidīju kaut ko šitādu.
Plus man par pārsteigumu savērpās viena galviņa, ar kuru vilku skrūves un pēc kāda brītiņa ņēma un nolūza vispār! Zināju, ka biltema ir tas, ko neiesaka, bet negaidīju kaut ko šitādu.
Spameris 
MK2 orginalas ruckas drosi varetu but pirmaja vieta,cilveces stulbako un nederigako izgudrojumu topa.es nerunaju par izskatu.
kautgan
izskatas ari vinas reti sudigi.
...R.
kautgan
...R.
Nikijs wrote:Ja k-kas ir paņemts no citas mašīnas, tas ir lauku tunings?
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
atļaušos nepiekristu -> http://www.youtube.com/watch?v=8kcUjuXBFA8rukis wrote:MK2 orginalas ruckas drosi varetu but pirmaja vieta,cilveces stulbako un nederigako izgudrojumu topa.

sitais ir baigi labais
.
vajadzetu iepirkt,ko pavingrinat kaklu pirms iet uz metalica konci.
...R.
vajadzetu iepirkt,ko pavingrinat kaklu pirms iet uz metalica konci.
...R.
millers wrote: atļaušos nepiekristu -> http://www.youtube.com/watch?v=8kcUjuXBFA8
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c