Ernc'a Golf mk3
Re: Ernc'a Golf mk3
Man zināmā info par 16v kolektoriem. Tiesa ne visiem viena veida motoriem nāca viena izmēra kolektori.
1)40 mm
2)42 mm
3)44
4)50/48 mm KR,9A, PL
5)52 mm ABF
Jāmēra kolektoru iekšējie izmēri, tiesa nav skaidrības kurā vietā, bet es teiktu, ka loģiskāk būtu vietā, kur stiprinās kopā abas daļas. Pēc bildēm mērot (pēc izmēru proporcijām zinot, ka attālums starp skrūvēm visiem ir vienāds ~ 93mm) šis pieņēmums apstiprinās.
Krutākais skaitās "lielais"kolektors, kāds esot nācis KR:

Kā redzams viņš ir resns un vietā, kur sadalās četrās daļās ir smuki izveidots ieplūdes konuss, nevis prosta apaļš caurums plakanā sienā, kas galīgi nenāk par labu plūsmai.
Manam ieplūdes kolektoram diametrs ir ~43mm - teiktu, ka "44 milimetru" kolektors. Šeit ir mans ieplūdes kolektors no 9A

Un šeit bilde, kas salīdzina caurplūdes laukumu. Sākot no kreisās puses: vietā, kur stiprinās klāt drosele, vietā, kur stiprinās kopā abas daļas (kopējais laukums visiem 4triem kanāliem) un vietā, kur stiprinās pie galvas (kopējais laukums visiem 4triem kanāliem). Mana kolektora parametri apakšā, augšā kā būtu labāk ņemot vŗā visādus hidrodinamikas likumus utt.

Plus es lasu literatūru un pētu ieplūdes kolektoru teoriju vispār - kā noteikt optimālo garumu, diametru utt, jo nav tā, ka uzmauc tur dajebko un būs ok.
1)40 mm
2)42 mm
3)44
4)50/48 mm KR,9A, PL
5)52 mm ABF
Jāmēra kolektoru iekšējie izmēri, tiesa nav skaidrības kurā vietā, bet es teiktu, ka loģiskāk būtu vietā, kur stiprinās kopā abas daļas. Pēc bildēm mērot (pēc izmēru proporcijām zinot, ka attālums starp skrūvēm visiem ir vienāds ~ 93mm) šis pieņēmums apstiprinās.
Krutākais skaitās "lielais"kolektors, kāds esot nācis KR:

Kā redzams viņš ir resns un vietā, kur sadalās četrās daļās ir smuki izveidots ieplūdes konuss, nevis prosta apaļš caurums plakanā sienā, kas galīgi nenāk par labu plūsmai.
Manam ieplūdes kolektoram diametrs ir ~43mm - teiktu, ka "44 milimetru" kolektors. Šeit ir mans ieplūdes kolektors no 9A

Un šeit bilde, kas salīdzina caurplūdes laukumu. Sākot no kreisās puses: vietā, kur stiprinās klāt drosele, vietā, kur stiprinās kopā abas daļas (kopējais laukums visiem 4triem kanāliem) un vietā, kur stiprinās pie galvas (kopējais laukums visiem 4triem kanāliem). Mana kolektora parametri apakšā, augšā kā būtu labāk ņemot vŗā visādus hidrodinamikas likumus utt.

Plus es lasu literatūru un pētu ieplūdes kolektoru teoriju vispār - kā noteikt optimālo garumu, diametru utt, jo nav tā, ka uzmauc tur dajebko un būs ok.
Spameris 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 18 times
Pilnīgi pareizi! Bedzot cilvēks kas domā tam visam līdzi ko lieks virsū un kāpēc nevis tikai uzliek un domā ka būs krutāk! 
DIAGNOSTIKA, ČIPOŠANA (jaudas, DPF/FAP/AdBlue/EGR/IMMO un citi risinājumi), VAG/BMW kodēšana/programmēšana/atslēgas
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Tel. 28621124 Matīss
sniegavirs@gmail.com
Kas padarīts:
Pielikta atpakaļ bāka - vienatnē diezgan jautrs pasākums

~80% uztaisīts hidrauliskais sajūgs. Cilindrītis no passat B3 un tāpat kā pasātam stiprinās motortelpas starpsienā. Redzams, ka labajā pusē skrūve ir tuvu tam cauruma. Tur kaut kas tiks izdomāts, šis ir tikai pielikts lai novērtētu rezultātu.

Sajūga pedālis adaptēts no tā paša passat b3. Būtībā jānogriež ar fleksi bleķis, kas regulē pedāļa maksimālo gājienu un pedālis der. Vēlāk piemetināšu jaunu bleķi, kas regulē max gājienu tā, lai viss darbojas kā vajag. Plus mazliet jāpagarnia cilindrīša stienītis, ka pievienojas pie pedāļa.
Un Pielikta vietā kulise ar trosēm no passat b3 - der ideāli.

P.S.Kulisei un bākai skrūves liku ar skrūvju līmi - pēc sajūtām skrūvējot vaļā sākumā tās skrūves nebija uz skrūvju līmi, bet man kaut kā drošāka sajūta
Pielikta atpakaļ bāka - vienatnē diezgan jautrs pasākums

~80% uztaisīts hidrauliskais sajūgs. Cilindrītis no passat B3 un tāpat kā pasātam stiprinās motortelpas starpsienā. Redzams, ka labajā pusē skrūve ir tuvu tam cauruma. Tur kaut kas tiks izdomāts, šis ir tikai pielikts lai novērtētu rezultātu.

Sajūga pedālis adaptēts no tā paša passat b3. Būtībā jānogriež ar fleksi bleķis, kas regulē pedāļa maksimālo gājienu un pedālis der. Vēlāk piemetināšu jaunu bleķi, kas regulē max gājienu tā, lai viss darbojas kā vajag. Plus mazliet jāpagarnia cilindrīša stienītis, ka pievienojas pie pedāļa.
Un Pielikta vietā kulise ar trosēm no passat b3 - der ideāli.

P.S.Kulisei un bākai skrūves liku ar skrūvju līmi - pēc sajūtām skrūvējot vaļā sākumā tās skrūves nebija uz skrūvju līmi, bet man kaut kā drošāka sajūta
Spameris 
Dzimst jaunais Rūķis. Malacis. 
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
varētu taa buut ka grūti pielikt bāku
jo tad kad es ņēmu lai iedotu tev stīpas bākaa bija 15 l bedža
un es ar galvu turēju lai nesalūzt stīpas
P.S- redzēju ka tev vienā bildē bija stikla šķiedras mats
kur tu viņu iegādājies ?? 
jo tad kad es ņēmu lai iedotu tev stīpas bākaa bija 15 l bedža
P.S- redzēju ka tev vienā bildē bija stikla šķiedras mats
VĀRDS - PĒTERIS
Nr. - 26225167
skype - peterisruginis

Nr. - 26225167
skype - peterisruginis

Doles salā ir tāda iestāde, kur ražo laivas - tur var iegādāties visu nepieciešamo.
Spameris 
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
paldiesErnc wrote:Doles salā ir tāda iestāde, kur ražo laivas - tur var iegādāties visu nepieciešamo.
VĀRDS - PĒTERIS
Nr. - 26225167
skype - peterisruginis

Nr. - 26225167
skype - peterisruginis

Kamēr nekas nopietns šobrīd golfa būvēšanā nenotiek, tikmēr esmu beidzot esmu uzcepis bildi, kur redzams kam jāsanāk gala rezultātā:

Pievērst uzmanību:
1. krāsu salikums
2. BBS RM
3. vento priekša ar pareizo resti!
Nepievērst uzmanību:
1. Durvju skaitam

Pievērst uzmanību:
1. krāsu salikums
2. BBS RM
3. vento priekša ar pareizo resti!
Nepievērst uzmanību:
1. Durvju skaitam
Spameris 
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Var ielikt kaut no s8.millers wrote:Kāda audi ručkas var MK3 ielikt?
Bet tīri ok izskatās no jaunā A6.
Taču neredzu, ar ko G3 smuki sakrāsotas ručkas būtu labākas vai sliktākas par A6/8 vai citām.
Mk2
Tieši tā - šis auto paliks ar oriģinālajiem rokturiem, nākamais gan tiks pie audi stila ručkām, bet ne no audi 
Spameris