antena uz jumta
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: antena uz jumta
ja kas, tad man ir viss jumta antenas komplekts - 5 ls atdoshu (no mana vecaa vento) tik domaa aatri, jo 6dien vediishu uz kuusakoski nodot kuzavu, Gatis 26371666
man jau viens to prasija, nezinu ka izskatas tas pastiprinaatajs, bet laikam bez ... vnk antena , kas nak originaaliRaa wrote:Antena ar pastiprinātāju?
antena pati man jau uz jumta ir, mainiju griesta apshuvumu, bet aizmirsu pievilkt vadu, tgd atkal janjem nost... :@
:D es domaju ka tad japerk tie pashi 3 metri, kkadi 2ls argusa maxa un jakrame weekenda ieksha... varbut kadam tieshi zinams cik mk2 2durvniekam vajag... 

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Ar pastiprinātāju ir remove vads, lai barotu pastiprinātāju. Ja tāda nav tātad bez.GacHoMacHo wrote: man jau viens to prasija, nezinu ka izskatas tas pastiprinaatajs, bet laikam bez ... vnk antena , kas nak originaali