Un ja eksistē.. kur varētu tādu dabūt?
Golf mk3 1.8gt melnie griesti.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Golf mk3 1.8gt melnie griesti.
Vai šāda parādība eksistē?
My golf addiction is literally out of control. I really want to drive from the moment I wake up till the time I go to bed.
Re: Golf mk3 1.8gt melnie griesti.
Zinu ka smiekliigi bet piemeeram es saveejam mk3 gaishos griestus nopuutu ar melno baloninju un izskataas kaa oregjinaals!

ar kādu baloniņu? laba ideja!!!Macha90 wrote:Zinu ka smiekliigi bet piemeeram es saveejam mk3 gaishos griestus nopuutu ar melno baloninju un izskataas kaa oregjinaals!![]()
kāpēc lauku variants - ja labi izskatās un tā krāsa nekrīt, nelobās nost ar laiku, tad ok.
original labak izskatas neka kautkadi krāsoti griesti un ar laiku tapat saks krist krasa nost 
BALTIC MOTORSPORT
Nju zinj kaa ir - man vinji ir kopsh vasaras saakuma - nju unj njekas veel nav saacis lobiities nost - neatceros kraasas firmu bet taads zils baloninjsh - kraasa melna mateta - lai nopuustu jumtu vajag 2 gab - krautaa ja nemaldos pa 3Ls pirku katru. Es puutu visus plastmasus arii bet ja tos puush tad kaut kas jaapiedomaa veel - jo nopuustie plastmasi ljoti viegli skraapeejaas (paskraapeejot kraasa naak nost) Varbuut tas taapeec ka pavirhi attaukoju virsmu - bet izskataas tieshaam labi viss kopumaa!
Oregjinaals visss labaak izskataas bet pacik bija kriize tapeec mekleeju alternatiivu variantu - nedaudz ieguldiita darba unj viss izskataas diezgan gliiti. Visu platstmasu un griestu kraasoshana man rupji reekjinot izmaksaaja 10 ls un viena diena!
Oregjinaals visss labaak izskataas bet pacik bija kriize tapeec mekleeju alternatiivu variantu - nedaudz ieguldiita darba unj viss izskataas diezgan gliiti. Visu platstmasu un griestu kraasoshana man rupji reekjinot izmaksaaja 10 ls un viena diena!
Nelaimīgs cilveks, kas pēc tam nopērk tādu auto, kam ir "glīti" nopūsti griesti [bet tas vēl sūds] un visas plastmasas.. jei bogu, kur prāts.
Atvainojos, bet ir man sava sāpe jāizteic.
Atvainojos, bet ir man sava sāpe jāizteic.

Nu jaa - dazhiem 1. reikcija ir taada kaa Tev, bet dazhiem arii pozitiiva!
Tas ir kaa kuram...
Tas ir taapat kaa nomainiit atji mashiinai - viens var nomainiit pareizi otrs var nepieskruuveet lidz galam - braucot var skruuve aizlidot un aizlidot pats akjis caur apakshu - jei bogu kur praats mainiit akji - brauksim to dariit uz VW centru!
Tas tik taads piemeers!
Tas ir taapat kaa nomainiit atji mashiinai - viens var nomainiit pareizi otrs var nepieskruuveet lidz galam - braucot var skruuve aizlidot un aizlidot pats akjis caur apakshu - jei bogu kur praats mainiit akji - brauksim to dariit uz VW centru!
sūdīgs piemērs, teikšu tev tā.
Aķa maiņai izpildījumā ir kļūda, pareizs salīdzinājumus būtu, ja tu teiktu: "jāmaina aķis, viens uzliek aķi, otrs ieliek akvāriju un nevar saprast, kāpēc neiet."
Taču domā līdzi ko saki, tev jau vien ideja par to, ka jānopūš plastamas ir debīla, kur nu vēl izpildījums. Nē nu bet ne mana mašīna neko, tikai nemētājies ar nekorektiem salīdzinājumiem turpmāk.
Aķa maiņai izpildījumā ir kļūda, pareizs salīdzinājumus būtu, ja tu teiktu: "jāmaina aķis, viens uzliek aķi, otrs ieliek akvāriju un nevar saprast, kāpēc neiet."
Taču domā līdzi ko saki, tev jau vien ideja par to, ka jānopūš plastamas ir debīla, kur nu vēl izpildījums. Nē nu bet ne mana mašīna neko, tikai nemētājies ar nekorektiem salīdzinājumiem turpmāk.

Oky nu saliidzinaajums tieshaam varbuut nebija traapiigs - bet fakts kaa taads ka es ar rezultaatu esmu apmierinaats un nav arii nemaz tik debili tas viss! 
Griestus pūst nav gudrākā doma, jo mēs nezinam kas ir krāsai sastāvā un vai tā neizšķīdinās līmi ar ko tā drāniņa ir pielīmēta (redzēts viena biedra auto). Otrais, audums paliek tāds riebīgs un ciets - taustei nepatīkams. Bet katrs dara kā grib, bet ja grib pa smuko, tad nav jau tik grūti viņus pārvilkt pašam.
Un par plastmasu krāsošanu, kāpēc ne? Ar vinila krāsu sanāk ļoti labi.
Un par plastmasu krāsošanu, kāpēc ne? Ar vinila krāsu sanāk ļoti labi.
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
neiet jau runa par paneļa plastmasās, be par apšifkām, gribēšu redzēt kā viņas nopūtīsi, lai krāsa neluptu nost.
Un pričom uz plastmasiem vinila krāsa?
Un pričom uz plastmasiem vinila krāsa?

Ā es biju domājis, ka runa iet par stoiku plastmasiem. Jā tos krāso ar vinila krāsu. 
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
A kas taa taada par vinila kraasu?
Ko ar vinju parasti kraaso - kaadi plusi un minusi?