vw golf 1
vw golf 1
sodien sezot un petot sludinajumus radaass tada traka ideja, ka warbuut mk2 gti vietā labāk panemt golf mk1, sada ideja radās tāpēc ka sadi golfi naw ipasi daudz. tad man jautajums jums ko juus par to sakat, un cik pieejamas ir golf mk 1 detalas un kadas ir detalu cenas!!
ideja kaa maaja
bet detalju tieshaam nav. Edzis ar saviem koleegjiem nacionaalajaa klasee ir visu shrotu piedaavaajumu izpirkushi! es pat aizmugureejaas lampas (dzidraas) mekleeju paaris meeneshus, jo pat vaacijaa nebija! bet veciit doma par 1 golfa iegaadi ir laba. gan kopiigiem speekiem detaljas atradiisim.
bet detalju tieshaam nav. Edzis ar saviem koleegjiem nacionaalajaa klasee ir visu shrotu piedaavaajumu izpirkushi! es pat aizmugureejaas lampas (dzidraas) mekleeju paaris meeneshus, jo pat vaacijaa nebija! bet veciit doma par 1 golfa iegaadi ir laba. gan kopiigiem speekiem detaljas atradiisim.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
savukart man sanaca, atgadijums. Braucam skatities ''zelta rudeni'' uz Siguldu, laiks jauks saulite spiid, skaista rudens diena. Velku nesteidzoties pa shoseju uz 90 , bet garam braucoshaas mashinaas sedoshie ljautinji atskataas visi kaa viens
, brauc kkadas skutjenes garaam un raada
, mes paarrekushies, sajuuta tada, itka ar '65 dodge charger vilktu
nez varbut tads efekts , no taa, ka ieprieksheja vakara 3h ipsaamies, lai to dampi ievaskotu, vai ari no taisnas izpludes, kas neatstaj vienaldzigu
taa luk , ja velies lai uz tevi atskatitos - perc pirmiiti , protams runa neiet par exemplariem kas maxa 100ls
nez varbut tads efekts , no taa, ka ieprieksheja vakara 3h ipsaamies, lai to dampi ievaskotu, vai ari no taisnas izpludes, kas neatstaj vienaldzigu
taa luk , ja velies lai uz tevi atskatitos - perc pirmiiti , protams runa neiet par exemplariem kas maxa 100ls

DO-IT-YOURSELF