Pārkrāsošana- matēti melns (izmaksas un sikaka info) :)
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Pārkrāsošana- matēti melns (izmaksas un sikaka info) :)
doma iegaadaaties Golf 3 2.0 gti v16 (tas ta) bet ir doma arii vinju paarkraasot mateeti melnu. un taa es gribeeju uzzinaat kko siikaak par izmaksaam un varbuut arii par mateetaas kraasas kopshanu un taa!!
paldies jau ieprieksh.. iesakat vai nee.. varbuut kaads jau ir to dariijis tad nu gribetu uzzinaat juusu pieredzi.. aa un diskus arii laikam mateeti melnus pie reizes kraasotu.. doma ir taada dabuut to golfu vnk naaviigi melnu
un vel gribeju pajautaat kaads ir labaaks 2 durvju vai 4 durvju (tiesi gaitas iipashiibas) tagad gan viss.. 
Re: Pārkrāsošana- matēti melns (izmaksas un sikaka info) :)
Vēlu veiksmi laba ABF'a atrašanā, itkā ir kantori, kas piedāvā nopūst matētu melnu pa kkādiem 300-400ls, ja nemaldos. Kopt ļoti grūti, redz sīkākos netīrumus. Un protams, ka 2 durvju gaitā vienmēr būs labāks, it sevišķi ja vēl bez lūkas.
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
kopshana ir pilnigi nenormaala, man ir melni mateeta haube, un lai vinju normali sawaktu ir nepiecieshama vismaz stunda 
tad labaak neiesakat so ideju ja??
hmmm.. taa jau es domaaju jaa ka kopshana ir nenormaalaakaa...... tad jau labaak vnk melnu un viss jaa!!!! bet nu mateets buutu smuki.. 
nu ja esi gatavs njemties ar to melno mateeto tad war megjinaat, weel wari paintreseties kaa ir ar lakoshanu uz melna mateta, mosh ir kkadas lakas kas vinju neparwersh spozhaa, ja war nolakot tad jau nebus tik traki
aha.. jaaskatas.. jaaintereseejas..
bet ta jau ideja nav slikta.. daudz man liekas taadu melnu mateetu nav.. gribeejaas kkaadu individualitaati man..
bet paldies par info..
bet ta jau ideja nav slikta.. daudz man liekas taadu melnu mateetu nav.. gribeejaas kkaadu individualitaati man..
nav tik traki ar kopšanu. matēto efektu iegūst ar speciālo laku, kas paliek matēta. pazīstams čalītis uzbūvēja veco trešo bembi matētu un par kopšanu nesūdzas. skats vnk ideāls.
tā laka ir diezgan dārga, es pat teiktu - nesamērīgi dārga.

lētāk ir ņemt melno akrilu kuram piejauc kaut ko tur klāt un krāso bez lakas. efekts tāds pats, tikai lētāk.
Nesaprotu, kā ar laku var būt virglāk kopt? Jo princips jau nemainās, laka šā vai tā nav gluda, ir matēta, gluži kā krāsa.
Nesaprotu, kā ar laku var būt virglāk kopt? Jo princips jau nemainās, laka šā vai tā nav gluda, ir matēta, gluži kā krāsa.

nu nu. laka ir gluda. un matētais efekts ir tāds ka laka vienkārši nespīd. krāsai matētais efekts ir panākts ar to ka viņa ir raupja.
mersedesiem moldingus lako ar matēto laku.
mersedesiem moldingus lako ar matēto laku.
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
ir ir "matēta" krāsa, taču tiešām padārga. Matēto laku biežāk izmanto mazu detaļu krāsošanai - kā jau te gatis teica - moldingiem un dažādiem salona elementiem, kurus nepieciešams ar matētu efektu, lai mazāk atspīd, it sevišķi jau paneļa elementiem.
Mk2
cik noskaidroju matētā laka maksā ap 30LS litrā