Manuprat, sheit ir ista vieta, lai sho paprasitu! Ceru, ka varesiet padalities iz pieredzes...! Paldies!
Golf IV vs Golf III
Golf IV vs Golf III
Man redz tada dillema! Gribas nopirkt Golfinju...protams, ka IV, bet daudzi mani sabaidija, ka Golf IV uztureshanas izmaksas esot padargas (jamaina zobsiksna, amishi, bukses, spuldzites ipashi biezhi utt.), tachu turpretim Golf III detaljas shrota var pa piechuku spainii nopirkt. Protams, ka ceturtais golfs visas citas jomas ir ritigi labaks, ari ar rusu vinjsh nav draugos!
Manuprat, sheit ir ista vieta, lai sho paprasitu! Ceru, ka varesiet padalities iz pieredzes...! Paldies!
Re: Golf IV vs Golf III
Par detaļām par 5uku - AIZMIRSTI!! Ja gribi normālas un kvalitatīvas - pa velti tādas neviens nedos. IMHO Golf IV tomēr tehnoloģiski ir krietni tālāk par 3šo, kas tāds pavilkts Golf II vien ir.
Ja kautkad iedomātos pirkt Golfu - II vai IV -V būtu mana izvēle - BET -katram jau savs.
Ja kautkad iedomātos pirkt Golfu - II vai IV -V būtu mana izvēle - BET -katram jau savs.
rumpis wrote:Man redz tada dillema! Gribas nopirkt Golfinju...protams, ka IV, bet daudzi mani sabaidija, ka Golf IV uztureshanas izmaksas esot padargas (jamaina zobsiksna, amishi, bukses, spuldzites ipashi biezhi utt.), tachu turpretim Golf III detaljas shrota var pa piechuku spainii nopirkt. Protams, ka ceturtais golfs visas citas jomas ir ritigi labaks, ari ar rusu vinjsh nav draugos!
Ar golf IV 1.9 TDI GTI var izbraukt ar 6 l
Karoče, ritošā ir ļoti izturīga un cenu ziņā tāda pati kā III golfam.
Padārgi sanāk uzturēt TDI PD IV golfu ar lielu noskrējienu. Ja jāmaina sprauslas, spararats, tad ir sāpīgi. Par buksēm, amīšiem un spuldzēm -diršana. Nav bieži jāmaina.
Zobenes maiņa nav dārga. Bet atkarīgs no dzinēja. Cenas var svārstīties no 70 - 170 Ls.
Karoče, ritošā ir ļoti izturīga un cenu ziņā tāda pati kā III golfam.
Padārgi sanāk uzturēt TDI PD IV golfu ar lielu noskrējienu. Ja jāmaina sprauslas, spararats, tad ir sāpīgi. Par buksēm, amīšiem un spuldzēm -diršana. Nav bieži jāmaina.
Zobenes maiņa nav dārga. Bet atkarīgs no dzinēja. Cenas var svārstīties no 70 - 170 Ls.
85' coupe Q (ķip projekts)
Vēlreiz saku, atkarīgs, uz kādu dzinēja tipu tēmē. Dīzelis vai bendzīns?
Dīzeli virs 200 - 240k neiesaku pirkt, pofig gads.
Ja virs 300k, tad, visticamāk jau šo to iepriekšējais īpašnieks būs nomainījis un varēsi braukt bez bēdas.
Viens no vienkāršākajiem noskrējiena detektēšanas veidiem ir bremžu disku nodilums, priekšējo fāru nodilums. Tas tā, virspusēji.
Ar parastu bendzīnnieku var tik ļoti nepievērsties noskrējienam. Ja motors strādā klusu un labi, auto ir stingrs, tad būs ok. Ja turbobendzīns, tad jāuzmanās vairāk.
Dīzeli virs 200 - 240k neiesaku pirkt, pofig gads.
Ja virs 300k, tad, visticamāk jau šo to iepriekšējais īpašnieks būs nomainījis un varēsi braukt bez bēdas.
Viens no vienkāršākajiem noskrējiena detektēšanas veidiem ir bremžu disku nodilums, priekšējo fāru nodilums. Tas tā, virspusēji.
Ar parastu bendzīnnieku var tik ļoti nepievērsties noskrējienam. Ja motors strādā klusu un labi, auto ir stingrs, tad būs ok. Ja turbobendzīns, tad jāuzmanās vairāk.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
te dazhi tirgoja Golf4 gan diizeli gan parasto pa aptuveni vienaadaam summaam... Ja veelme paarvietoties ekonomiski, tad paskaties 1.9TDI Golf4, liekas te divus tirgoja
Un abi cik zinu ir kopti - viens ir darbakoleegim 
Pasham pagaigaam (tfu, tfu, tfu) nekas liels nav noticis... nomainiitas siksnas un driiz bremzhu diski tiks mainiiti, bet tas arii viss, (ellju neskaitu...)
Pasham pagaigaam (tfu, tfu, tfu) nekas liels nav noticis... nomainiitas siksnas un driiz bremzhu diski tiks mainiiti, bet tas arii viss, (ellju neskaitu...)
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Manupraat shos motorus ir gruuti atrast, jo neviens neveelas vinjus paardot. 
Cik esmu dzirdeejis, tad savai jaudai vinji veras pienaaciigi, tachu nekaada sevishkjaa benziina ekonomija gan nebuus.
Tad jau labaak nenoskopojies, piemet 2tk eurikus klaat un panjem 130Zs TDI. Buus tev veel labaaka dinamika ar lielaaku ekonomiju.
Cik esmu dzirdeejis, tad savai jaudai vinji veras pienaaciigi, tachu nekaada sevishkjaa benziina ekonomija gan nebuus.
Tad jau labaak nenoskopojies, piemet 2tk eurikus klaat un panjem 130Zs TDI. Buus tev veel labaaka dinamika ar lielaaku ekonomiju.
Mk2
Tas pierāda tikai to, ka neesi braucis ar jaunās paaudzes dīzeļiem.
Griezes moments ir ne mazāk svarīgs par zirgspēkiem.
Bet dīzeļiem grieze ir par 100Nm lielāka nekā 2.3 bendzīnniekam.
Bendzīnnieks tos 170zs sasniedz tikai pie augstiem apgriezieniem(max grieze tikai pie 3300rpm), bet dīzelim jauda sākas jau no 1.8k rpm
Pēc papīriem, jā, 130 zs dīzelis par kādu 1 sekundi atpaliek uzrāvienā līdz 100 km/h.
Ir jau vēl 150zs TDI
Un dīzelīši ui cik labi čipojas...
Bet tur nav ko daudz runāt. Vispirms vajag izbraukt ar abiem un salīdzināt.
Griezes moments ir ne mazāk svarīgs par zirgspēkiem.
Bet dīzeļiem grieze ir par 100Nm lielāka nekā 2.3 bendzīnniekam.
Bendzīnnieks tos 170zs sasniedz tikai pie augstiem apgriezieniem(max grieze tikai pie 3300rpm), bet dīzelim jauda sākas jau no 1.8k rpm
Pēc papīriem, jā, 130 zs dīzelis par kādu 1 sekundi atpaliek uzrāvienā līdz 100 km/h.
Ir jau vēl 150zs TDI
Bet tur nav ko daudz runāt. Vispirms vajag izbraukt ar abiem un salīdzināt.
Last edited by zAz on 22.02.2007, 12:20, edited 3 times in total.
ari nevajag pirkt ar loti mazu noskrejienu, jo vacija obligati viss jamaina pari 100,000 un vinu uz pilnu izmanto masinu(jo vacija golfs ir gandriz katra gimene kaa darba masina) un tad kad tuvojas magiskis skaitlis vnk atdod atpakal auto hausam, piemaksa mazdruscin un nem nakoso.
nu labais 4 golfs maksas ap 4,5-5 euro
nu labais 4 golfs maksas ap 4,5-5 euro