Vēlos noņemt apšivku. Atskrūvēju vajadzīgās skrūves zem roktura plastmasas detaļas, bet nevaru izdomāt, kā nesalaužot noņemt logu attaisāmo rokturi, lai varētu sākt raut nost apšivku.
Var kāds apskaidrot aptuveno ideju, kas jādara, lai dabūtu nost to štruntu? Ar spēku vai ir kāds īpašs knifs, kas būtu jāzina?
mk3 logu attaisāmā noņemšana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: mk3 logu attaisāmā noņemšana
ruchkas gala pie obshivkas ir tads ka gredzens. pakustini to, vinjam ir jaizbidas nedaudz uz aru. un tad nonemsi ari ruchku.
cerams ka domu saprati
cerams ka domu saprati

Starp apšuvumu un rokturi ir tada fignja -> gredzens, vinju jaabiida uz malu ... vakara vareeshu video vai bildes ielikt ja nesanaak...
pats nevareeju saprast ka to lai izdara kammer man dziive neparaadija, meginaaju vinju uz augshu raut taa kaa snooz raksta, gandriiz ar visu apshviku noraavu

pats nevareeju saprast ka to lai izdara kammer man dziive neparaadija, meginaaju vinju uz augshu raut taa kaa snooz raksta, gandriiz ar visu apshviku noraavu
VW GOLF III, 1.8L (90HP) , 1991g.
Es sapratu, ko saka snooz, bet tik un tā nesaprotu, kas jādara, kad esi ticis vaļā no tā gredzena. Mēģināju, bet vienīgais panākums bija pabīdīt gredzenu par dažiem mm, bet tālāk ko darīt nesaprotu. Negribas pārcensties un kko nolauzt.Fazzz wrote:Starp apšuvumu un rokturi ir tada fignja -> gredzens, vinju jaabiida uz malu ... vakara vareeshu video vai bildes ielikt ja nesanaak...
pats nevareeju saprast ka to lai izdara kammer man dziive neparaadija, meginaaju vinju uz augshu raut taa kaa snooz raksta, gandriiz ar visu apshviku noraavu![]()
Video vai bildes es ļoti novērtētu
Tur jau taa lieta, ne uz to pusi tu biidi to gredzenu, es ar taaa dariju
gaidi... tuliit eju fo4eet.. vai filmeet..
------------------------
Video, pamācība kā noņemt stikla paceļamā rokturīti
:
http://img194.imageshack.us/i/imgp4458.mp4/
gaidi... tuliit eju fo4eet.. vai filmeet..
------------------------
Video, pamācība kā noņemt stikla paceļamā rokturīti
Cilvēk mīļo, sen nebiju tā smējies, kā smējos pēc tava video noskatīšanās.Fazzz wrote:Video, pamācība kā noņemt stikla paceļamā rokturīti:
Paldies
Es pats smeejos kad filmeeju 
pie tam vel skatiijos kammeraa un netraapiju kad liku virsuu rokturi
pie tam vel skatiijos kammeraa un netraapiju kad liku virsuu rokturi