Sveicināti!
Problēma tāda - ir man diezgan paveca auto magnetola, ar CD un radio, 4u kanālu izeja. Pie magnetolas bija pieslēgtas paneļa tumbiņas un aizmugurējo durvju tumbas un pīkstuļi. Kādu mēnesi atpakaļ pieslēdzu arī priekšējo durvju tumbas. Pēc tā parādījās sekojoša problēma - magnetola sāka SKANĒT tikai tad, kad startē mašīnu/griež starteri. Paskaidroju - ielieku magnetolas paneli, ieslēdzu magnetolu, displejs izgaismojas, radio var pārslēgt, disku griež, bet skaņas nekādas. Startēju mašīnu, skaņa parādās, skan viss normāli. Magnetola turpina skanēt arī tad, ja mašīnu noslāpē un izņem atslēgu, tb ir savienots sarkanais un dzeltenais vads. Tomēr, ja gribu, piem, mašinai darbojoties, izdabūt skaņu no magnetolas, tad man mašīnu jānoslāpē/jāpagriež starteris, TIKAI tad parādās skaņa.
Par cik pāris draugiem nav līdzīgi magnetolas štekeri, lai nerautu vadus lieki mainot magnetolas, vēlējos uzzināt jūsu viedokli par šo problēmu, resp., vai vaina ir vados vai pašā vecajā magnetolā?
Ja esmu nesaprotami sarakstījis, papildināšu, varētu arī dabūt magnetolas modeļa numuru, ja tas ko dod.
Magnetola ieslēdz skaņu startējot mašīnu
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Magnetola ieslēdz skaņu startējot mašīnu
Man domāt ka kautkur kautko esi savienojis ne tā! 
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
Iespējams, bet ko? Pievienoju priekšējās tumbas vadiem, kas jau gar durvju statni iet uz aizmugurējām tumbām, aiz pašas magnetolas neko darījies neesmu...
Magnetolas modelis ir Panasonic CQ-RDP 123N, mani interesē tas, vai vaina ir magnetolā, resp, ja nopirkšu citu, tas gļuks pazudīs?