Bukses no tanku gumijas.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Bukses no tanku gumijas.
Kāds nezin adresi tai iestādei, kur taisa iekš LV tās stiprās bukses?
Es savējam pirms ziemas uzliku tjip stiprās, pārtaisītas opeļas bukses, atkal visa apakša grab.
Es savējam pirms ziemas uzliku tjip stiprās, pārtaisītas opeļas bukses, atkal visa apakša grab.
Mk2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: Bukses no tanku gumijas.
Sakontaktee AudiRS useri motion forumaa vai audistyle, vinjam ir pazinjas, kas taisa preseetaas bukses, liekas vinji kautkaa izvirpo taas...Marchs wrote:Kāds nezin adresi tai iestādei, kur taisa iekš LV tās stiprās bukses?
Re: Bukses no tanku gumijas.
hmmm... es saveejam pag pavasar taas opel uzliku! nu nevaru suudzeetiesMarchs wrote:Kāds nezin adresi tai iestādei, kur taisa iekš LV tās stiprās bukses?
Mk3 GTi 8v
nu itka ajau jaaa... bet taapataaas jau bedres vienas un taa spashas! tagad priexaaa aizmugurejas tilta buxes! butu labi ja varetu no taas trakaas gumijas vinjas sadabuuuutMarchs wrote:nu būs jāskatās ka tur grab. Uzliks vasaras ripuļus, tad varēs saprast.
Nu tev jau nav sēdināts un tas nozīmē ka labāk autiņš taupās... it sevišķi piekare.
eu a tie stabilizatori ir dabuunami kautkaadi tipa izturigaki par stock? vnk ja man vinji jaamaina 2x vai 3x sezonaa tad tas galiigi neruljit
Mk3 GTi 8v
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
To tu pareizi pateici - LV auto veikalos!!! bet nepērc veikalos, bet gan pie oficiālā dīlera oriģinālo VW detaļu... un tā tev kalpos visilgāk par jebkuru citu pakaļdarinājumu... un ja nemaldos, tad Egīls Īle pat rallijā savam R grupas golfiņam liek oriģinālās piekares detaļas... vismaz vizuālā atmiņa man tā liek domāt...Marchs wrote:Par kādām cenām?
Jo tjip orģinālās, kuras var nopirkt LV autoveikalos, ir pilnīgi sūsū
...вечно молодой, вечно пяный...
GTI Edition called Asnāte
GTI Edition called Asnāte