Mk2 galvas remonts
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Mk2 galvas remonts
Cik varētu izmaksāt dzinēja kapitālais remonts šajos laikos?
Lieta tāda, ka motors biš uzvārijās... Izrūsēja tosola trubiņa, un viss tosols izkrita uz asfalta. Ar tādu bezdzeses režīmu es pa šoseju nobraucu vēl ~20 Km. Īsti nezinu kas tieši ir noticis, bet servisā saka, ka galvas remonts (kaut kas esot jāslīpē) man varētu izmaksāt ap 150 Ls (tikai darbs. Atsevišķi jāpērk galvas blīve un pārējais pēc nepieciešamības). Tas tiešām tā varētu būt?
Lieta tāda, ka motors biš uzvārijās... Izrūsēja tosola trubiņa, un viss tosols izkrita uz asfalta. Ar tādu bezdzeses režīmu es pa šoseju nobraucu vēl ~20 Km. Īsti nezinu kas tieši ir noticis, bet servisā saka, ka galvas remonts (kaut kas esot jāslīpē) man varētu izmaksāt ap 150 Ls (tikai darbs. Atsevišķi jāpērk galvas blīve un pārējais pēc nepieciešamības). Tas tiešām tā varētu būt?
VW mk2 1991 1.6 TD
Re: Mk2 galvas remonts
_________________bergs wrote:kas par dzineju benziins dizelis
VW mk2 1991 1.6 TD
VW mk2 1991 1.6 TD
Nu dikti dārgs darbs! 
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
Šitam galvu noraut (ja pareiz sapratu, ka 1,6TD) aizņem 20 min un slīpēšana maksā 10-20Ls
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
AUTOSTIKLI
Servisā man nomainija sarūsējušo trubiņu, nomainija eļļu, ielēja tosolu, piešķīla. 2 minūtes esot aparāts padarbojies, un tosols sācis sūkties no galvas blīvēm... Ja pareizi sapratu. Teica, ka kapitālais remonts jātaisa motoram. Vai ar līpēšanu varētu vispār pietikt? Tas servisa meistrs itkā man ir labi pazīstams. Vienmēr pie viņa taisu savu auto, kad ir nepieciešamība, un ne reizi nav uzmetis ar naudām. Bet 150 Ls tikai par darbu... Skan astronomiski...
VW mk2 1991 1.6 TD
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
kas tur ko nesaprast
parkarseeta galva
ka rezultata saverpusies un puuus garaam tosolu
dod masinu sataisisim
pilniigi precizu diagnozi var pateikt tikai peec galvas nonemsanas
darbs liidz 70 ls
parkarseeta galva
dod masinu sataisisim
darbs liidz 70 ls
bergs wrote:kas tur ko nesaprast
parkarseeta galva
dod masinu sataisisim
darbs liidz 70 ls
Rīt pats braukšu uz servisu- kopistiski noņemsim galvu un izdiagnosticēsim wtf. Ja nu kas- došu atsauci uz Tevi, ka soliji pa 70 Ls uztaisīt! Ja šis nepiekrīt, un paliek pie saviem 150- gaidi zvanu.
VW mk2 1991 1.6 TD
Dārgi gan. Man 16v galvas slīpēšana un izplūdes varstu un vadīklu mainīšana, sēžu slīpēšana un pārbaude uz plaisām +darbs savilka uz ~Ls100
Spameris 
Biju servisā. Pats redzēju, ka no galvas blīves burbuļo ārā šķidrums... Labi nav.
Galvas demontāža, vešana uz Rīgu un atpakaļ (pārbaude + slīpēšana), jauna galvas blīve, visas gumijas, saļņiki, darbs = max 120 Ls. Tas ir gadījumā, ja viss vēl ir glābjams. Ja ne- jāmeklē jauna galva.
Tagad to galvu noskrūvēja un aizveda uz Rīgu. Gaidu atbildi par to cik liela ir tā skāde. Jāsaka, ka dārgi tas golfiņš man izmaksā, lai gan visi saka, ka otrajam golfam detaļas par piečuku spainī var dabūt. Nu nez nez... Sataisīšu motoru, un kopā sanāks, ka esmu tanī mašīnā iegrūdis jau ap 600 Ls pēdējā pusotra gada laikā, ja neskaita akustiku , kas izmaksāja vēl 350 Ls... Jauna hadene, jauna zobsiksna un ruļļi, jauns Boch aķis, labots ģenerators (ogle, tablete, visi vadi) un tagad vēl galvas remonts... Kaut kā man tas nešķiet pievilcīgi. Ak, un izskatās, ka aizmugurējie amortizatori arī drīz būs jāmaina...
Bet golfiņš man dikti mīļš. Pirmā mašīna kā nekā!
Galvas demontāža, vešana uz Rīgu un atpakaļ (pārbaude + slīpēšana), jauna galvas blīve, visas gumijas, saļņiki, darbs = max 120 Ls. Tas ir gadījumā, ja viss vēl ir glābjams. Ja ne- jāmeklē jauna galva.
Tagad to galvu noskrūvēja un aizveda uz Rīgu. Gaidu atbildi par to cik liela ir tā skāde. Jāsaka, ka dārgi tas golfiņš man izmaksā, lai gan visi saka, ka otrajam golfam detaļas par piečuku spainī var dabūt. Nu nez nez... Sataisīšu motoru, un kopā sanāks, ka esmu tanī mašīnā iegrūdis jau ap 600 Ls pēdējā pusotra gada laikā, ja neskaita akustiku , kas izmaksāja vēl 350 Ls... Jauna hadene, jauna zobsiksna un ruļļi, jauns Boch aķis, labots ģenerators (ogle, tablete, visi vadi) un tagad vēl galvas remonts... Kaut kā man tas nešķiet pievilcīgi. Ak, un izskatās, ka aizmugurējie amortizatori arī drīz būs jāmaina...
VW mk2 1991 1.6 TD
Es gan teiktu ka zobsiksna, ruļļi, akumulators un amortizatori neskaitās, jo tie jau ar laiku nolietojas un nav jau jāmaina katru gadu. Un tas, ka nobrauc 20km bez tosola un savērpjas galva jau arī nav mašīnas vainaRicoPico wrote:Jauna hadene, jauna zobsiksna un ruļļi, jauns Boch aķis, labots ģenerators (ogle, tablete, visi vadi) un tagad vēl galvas remonts... Kaut kā man tas nešķiet pievilcīgi. Ak, un izskatās, ka aizmugurējie amortizatori arī drīz būs jāmaina...![]()
Spameris 
Nu tas, ka nobraucu 20 km bez tosola un no spiediena pārplīsa sarūsējusi caurule- nez vai ir mana vaina. Neviena lampiņa uz paneļa arī neiedegās (kas ir ļoti jocīgi) un arī temperatūras dačiks bija normas robežās, tātad man nebija ne jausmas, ka kaut kas nav ritīgi. Zaļajā pieturā vien pamaniju, ka zem kapota kaut kas nepareizi dūmo...
VW mk2 1991 1.6 TD
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
golaf detalas ir leetasRicoPico wrote:Biju servisā. Pats redzēju, ka no galvas blīves burbuļo ārā šķidrums... Labi nav.
Tagad to galvu noskrūvēja un aizveda uz Rīgu. Gaidu atbildi par to cik liela ir tā skāde. Jāsaka, ka dārgi tas golfiņš man izmaksā, lai gan visi saka, ka otrajam golfam detaļas par piečuku spainī var dabūt. Nu nez nez... Sataisīšu motoru, un kopā sanāks, ka esmu tanī mašīnā iegrūdis jau ap 600 Ls pēdējā pusotra gada laikā, ja neskaita akustiku , kas izmaksāja vēl 350 Ls... Jauna hadene, jauna zobsiksna un ruļļi, jauns Boch aķis, labots ģenerators (ogle, tablete, visi vadi) un tagad vēl galvas remonts... Kaut kā man tas nešķiet pievilcīgi. Ak, un izskatās, ka aizmugurējie amortizatori arī drīz būs jāmaina...![]()
bet lielako dalu no tevis izgruztaas naudas esi samaksaajis par darbu meistaram un par detalu varku ko nem meistars