Par golfiem un pasatiem, ari 80 audi

Info par vw Golf, Jetta, Vento, Bora modeļiem
Locked
Arrant
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Par golfiem un pasatiem, ari 80 audi

Post by Arrant » 02.01.2007, 21:23

Taa kaa nedaudz palasiiju topikus un pashkirstiiju ieteikumus iipashi neko nevareeju saprast...

tatad
velmes: iegadaties-golfu[jebkuru, iznjemot II] vai passatu[ne vecaku par 1994], vai arii audi 80 [jau to apaljaako]

kad:ap vasaru-zinu ilgi, bet tad man paliks 18... un gribas savu pirmo mashinu

cena:apm 2500 eiro

sheit gluzhi nevajag piedaavaat bet paskaidrot, uz ko man pirmais buutu jaaskataas peerkot auto...

protams velmes ir tadas ka negribaas vizuali galigi sarusejushu vai kkaa savaadaak... gribaas lietos diskus utml... tikai ne tadus motorus kas daudz ed degvielu...

tatad gaidu atsauksmes... ;)

ps.
kapec golfu-videeji liels, visur videejs, leetas detaljas jeb visur dabonamas [iznjemot retajiem modeljiem]

kapec passatu-ietilpigs, ka jau golfam ari detaljas letakas nekaa citiem, ergonomiskaaks

kapeec audi-tapeec ka iepatikaas idejas par subwoofera ielikshanu pie pakaljeejaa stikla[nav vajadziiga kaste]

Marchs
VW: Golf
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Post by Marchs » 02.01.2007, 21:33

Par 2500eur varēsi nopirkt tiešām labu un jau ar tjūnu - Golf Mk1 :)

Bet ja nopietni, tad izvēlēties mašīnu dēļ suba novietošanas...
Otrām kārtām - golfā subu ielikt plauktā ir vēl vienkāršāk.
Passat nav jauniešu mašīna, tad kad būsi opītis un tev vajadzēs vadāt kartupeļus, tad pirksi passatu.

Tagad jāizšķiras starp audjiku un golfu.
Kā līdzvērtīgu varētu minēt kautko pa vidu starp MkII un Mk III. Nu lai nu būtu Mk III.

Audi jau ar savi izskatu ir piegriezies un ļoti bieži redzamas visādas dāmītes (grošas) tādiem pie stūres, tā kā man ir personīga nepatika pret šo modeli, tad nebūšu objektīvs.
Bet ja tev patīk, tad 1.9 td audi dīzelis varētu būt tas ko tev vajag. ekonomisks, lēts.
Tieši to pašu var teikt par golf 3 dīzeļiem.
Viss atkarīgs kura bundža tev tuvāka - audi vai golf.
Koncerns tas pats.
Mk2

Sekretars

Post by Sekretars » 03.01.2007, 10:36

Passaats tieshaam ir domaats opiishiem lai ar to vareetu uz laukiem braukt :D Audi 80 (tu noteikti domaaji B4) Tas nav,nav tik labs kaa MK 3
nav komentu kaadeelj bet nav :mrgreen:

Gacha
VW: Golf GTI 1.8T
Been thanked: 1 time

Post by Gacha » 03.01.2007, 10:48

Tas ir tiiri gaumes jautaajums, nedomaaju gan, ka B4 ir suudiigaaks par mk3... eertiibas un komforta zinjaa jau nu toch golfs nebuus labaaks... ko nu, kursh veelas... par pasaatu neizteikshos, lai nebuutu jaalamaajas :censored:
Image

Arrant

Post by Arrant » 03.01.2007, 13:12

Marchs wrote:Par 2500eur varēsi nopirkt tiešām labu un jau ar tjūnu - Golf Mk1
labrat redzetu to... ;) bet tikai vasaraa un savaa garaazhaa... :cooler:

Jamm... skatos par passatu nav labi izteikumi.... vnk man arii vajadziigs mashiinas tilpums... pat doma bija par businju bet to atmetu, jo tas tiktieshaam par traku... passatus tjunetus ari esmu redzejis un teiktu, ka pat patik... vismaz vizuali... skrieties ar to protams nevar... vnk ir velme no pasata tadu sportisku touring garo versiju.... piedur....

par audi.... tas par to subi, bija uz fikso... manupraat vinji tjunejas smukaak kaa golfi.. jeb preciizaak golfu notjunetu ir vairak par audiem....

ps. zinu kaads ir b4 un tas normalaa stadijaa maxaa taa kaa drusku vairaak nekaa 2,5K

golf - prasishu kas ir Mk1, Mk2 utt....
tie ir modelji vai kaa savaadaak, jo pilniibaa neizprotu...

labraat arii par shaadu cenu nopirktu GT versiju [nezinu ka precizi sauc, laikam jau Mk ja nekljudos]... nu un tur vairs benzina ekonomiju protams neskatishos...

pss. zinaju, ka golf klubaa par golfu bus vislielaakaas atsauksmes... :p

pardomaju un varat ari piedavajumus iemest...

snooze

Post by snooze » 03.01.2007, 13:33

es tev varu pa 4000eur piedavat ;)
Image

Arrant

Post by Arrant » 03.01.2007, 14:15

snooze wrote:es tev varu pa 4000eur piedavat ;)
par traku prieks pirmaa vaagja.... un veel nezinu cik ta tomeer buus taa nauda uz vasaru... tikai reekinu apm 2-2,5K

izpaliek...

snooze

Post by snooze » 03.01.2007, 14:19

nu tad neko. ipashi ari negribu pardot. pagaidam :D
Image

Arrant

Post by Arrant » 03.01.2007, 22:41

sk... par tiem mk.... :D

passat vr6? hmm... par taadu arii nebiju aizdomaajies... :D

aam un golf variant [garaa versija] 1,9 tdi cik saprotu iipashi biezhsh nav...

un laikam man tad arii jaaprasa tie galvenaakie jautaajumi.... cik liela iespeja tos dabuut par manu veelamo summu taadaa staavoklii lai iet vismaz kadu pus gadu vai gadu... jaameklee kaads oopis kas paardos savu vr6 passatu :D vai golfu? :mrgreen:

Marchs
VW: Golf
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Post by Marchs » 03.01.2007, 23:02

Garie Mk3 Variant nav nemaz tik reti.
Vienīgi par 2500eur tiešām dabūsi tikai tādu, kas varētu iet to pus gadu.
Vot kur ir cilvēku lielākā nelaime - viņi par golfiem negrib maksāt tādu naudu kā par bmw, tādēļ sanāk nopirkt diezgan pajātu golfu. Un tad nīd, ka golfs tāds un tāds šrots. Vot normāli Variantu pa 4000eur ar 110Zs standartā 97 gadu paņem un varēsi braukt laimīgs. Nevis pus gadu, pēc kura tāpat to tjip "pagaidu" mašīnu nenomainīsi.
"Nekas nav mūzīgāks par "pagaidu"!" :D
Priekš pirmās mašīnas, lai saprastu ko vispār gribi, ņem kautkādu lētuci. 1.4-1.6 Mk3.
Mk2

Mārtiņš

Post by Mārtiņš » 03.01.2007, 23:24

Vo tos 1,4 gan nevajag :twisted:
Golf 3 Variant nav slikta doma, bet vinji ir saliidzinoshi mazaak sastopami, kaa Passat Variant, taapeec shrotos lietotas daljas gruutaak dabuut un daargaakas (taas, kas ir specifiskas Golf 3 Variant un atshkjiras no parastaa Golf 3).

Es shito lietu (Golf 3 Variant vai Passat Variant) jau apshtukoju ar domu iegaadaaties otru auto gjimenes/saimnieciibas vajadziibaam. Un Passat man sanaaca vairaak plusu, kaa Golf...

Ja rokas klaat neliks un tikai brauks, tad arii galiigi jauns auto pus gadu nenoies. Protams, jo sliktaakaa staavoklii auto panjem, jo vairaak laika, darba un liidzeklju jaaiiegulda uztureeshanaa un remontos. Te nu pasham jaaizshkjiras - samaksaat vairaak uzreiz, vai vismaz tikpat, cik taa starpiiba, ieguldiit peec tam. Protams, ja remontee tikai servisos, tad teerinji sanaaks krietni lielaaki...
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...

zAz

Post by zAz » 04.01.2007, 13:32

Es pārdodu Passat 1.9TD universālu 95.g. Nomainīta eļļa, filtri, zobene. Balts.
Nomālā stāvoklī. 2600eur

Vizuāli identisks šitajam :

http://ss.ss.lv/msg/lv/61/3043/121685/UX0BGEpmRA==.html
85' coupe Q (ķip projekts)

Arrant

Post by Arrant » 05.01.2007, 17:29

zAz wrote:Es pārdodu Passat 1.9TD universālu 95.g. Nomainīta eļļa, filtri, zobene. Balts.
Nomālā stāvoklī. 2600eur

Vizuāli identisks šitajam :

http://ss.ss.lv/msg/lv/61/3043/121685/UX0BGEpmRA==.html
nu jaa... tas ir taads pasaats [vismaz peec vizuaalaa] kaada bija doma pirkt..

bet taa kaa peerku tikai kkur ap vasaru plus, minus mesis vai divi...

redzees kaa buus...

bet nu tad atliek tikai izshtukot vai mk3 vai passatu... laikam audis atkriit...

itkaa paziistamais pardod volvo... vot neatceros 840 laikam 3K eiro... bet nu... gaz/benz... precizak bralis pardod... un iet neslikti... vai golfam iekabinaatu-nezinu...

Arrant

Post by Arrant » 06.01.2007, 20:04

krxzi wrote:nu jaa volvo laba masiina motori arii labi.. ja patiik dizains tad pavisam labi.. tik daljas daargas... :| kas lietotai mashiinai ir svariigs faktors..
jaa... par daljaam to es zinu.... tas pac kas mershiem, bet ja nomaina, tad taa lieta kalpo uz ilgu laiku [protams originaalaa]
bralis vecajam volvo... laikam 480 es... par benzina shljauku... tjip to galveno kas uz motoru iet... nezinu kaa tur preciizi... atdeva kkaadus 40Ls vai 60Ls.... pasutija... un ljitakus arii orig... vai jaunus nez... bet 200Ls toreiz bija viss kompl....

jautaajums par golfiem... mkIII.... kas visvairaak pliist??? un uz ko tiktieshaam jaskataas peerkot... tur nobraukums, ruusas, ritoshaa, gultji... es nez... izstaastiet... :)

bergs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Post by bergs » 09.01.2007, 10:14

ari otrajien golfiem tie ellas daciki klajas nost :motz:

Locked

Return to “Info par vw Golf, Jetta, Vento, Bora modeļiem”