stoika
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
stoika
Gribeeju zinaat, kaa padodas un reguleejas amortizatora stoika, vai no trieciena nevar buut ka taa stoika aizgaajusi pa shliceem un taadeelj ritenis staav nedaudz shkjiibi? un kaada tipa ir amiisha stoika treshajam golfam GTI??? vinja iet kopaa ar amiiti vai amiiti var likt atsevishkji?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: stoika
http://www.elcats.ru/vw/parts.asp?mdl=121&unit=82B0590Aloonydevil wrote:Gribeeju zinaat, kaa padodas un reguleejas amortizatora stoika, vai no trieciena nevar buut ka taa stoika aizgaajusi pa shliceem un taadeelj ritenis staav nedaudz shkjiibi? un kaada tipa ir amiisha stoika treshajam golfam GTI??? vinja iet kopaa ar amiiti vai amiiti var likt atsevishkji?
Sagaazums reguleejaas palaizhot valjaa un pievelkot taas skruuves (36) ar ko stoika turas pie "kulaka).
Savirze reguleejas ar stuures kjagaam.
Jaucamaas stoikas origjinaali naaca tikai Golf2 lidz 1987. gadam.
No trieciena var buut salociits pats "kulaks" (7) vai plaukts (1). Plauktu jau Tu nomainiiji.
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
Paldies maartinj, tieshi Tavu atbildi es gaidiiju
paarliecinaajos par to kas jaadara, jo man ritenim augsheejaa dalja baigi uz aaru staav, un domaajams ka tai stoikai taas skruuves aizgaajushas, kaut gan nav izsleegts avriants par to kulaku, par to mani arii briidinaaji vecis gjeometrijas servisaa! buus jaajauc nost un jaaskataas! Baigi patiik taas bildiites ko parasti dod liidzi
super 
-
Skruuves pats valjaa nelaid - tikai uz stenda - "uz aci" pareizi atpakalj nenoliksi. Es esmu taisiijis no rokas, bet tikai uz tik ilgu laiku, kameer liidz stendam tieku. Un taapat, ja bishkji nokljuudaas, tad riepas pagalam. Uz taa savirzes/sagaazuma stenda jau arii redzeesi, vai ir liekts vai nav - ja reguleeshanas iespeejas ir izsmeltas, bet nevar normaa dabuut, tad ir kulaks liiks (vai amja statnei taas ausis saliektas, kas naak pie kulaka, vai abi kopaa liiki).loonydevil wrote:Paldies maartinj, tieshi Tavu atbildi es gaidiijupaarliecinaajos par to kas jaadara, jo man ritenim augsheejaa dalja baigi uz aaru staav, un domaajams ka tai stoikai taas skruuves aizgaajushas, kaut gan nav izsleegts avriants par to kulaku, par to mani arii briidinaaji vecis gjeometrijas servisaa! buus jaajauc nost un jaaskataas! Baigi patiik taas bildiites ko parasti dod liidzi
super
A Tev riepas neeed, ja jau uz aci redzams, ka ritenis nestaav taisni ?
-
"Kulaks" jau arii bija domaats stupicas gultnju korpuss ar visiem tiem kjeburiem (7)(zinaatniski izsakoties)kraasotajs wrote:saliekt var netikai stoiku ,bet arī pašu amīša stieni ,kā arī stupicu
G3 ir salīdzinoši neizturīga piekare -tāpēc jau liek G2 stoikas un amīšus
Ja saliec amiisha stieni, tad amis arii kjilee. Ja bishkjinj ieliec (taa, ka nekjiilee) tad shvaki vai vareetu dabuut uz aci redzamu ritenja shkjiibumu...
Pirmo izlaidumu gadu G3 naaca stoikas identiskas G2, veelaak - savaadaakas (shvakaakas).
-
Kraasotaaj - a kuraa vieta tad vinja bija saliekta? Tas flancis sashkjiebts, kur bremzhu disks un ritenis skruuveejaas klaat? Lai pa vidu saliektu, tur tad ir jaabuut taadam maucienam, ka viss paareejais arii lupataas
Tur taksh naak iekshpusee pusass gals un aarpusee dubultais gultnis 
gan viens ,gan otrsMārtiņš wrote:Kraasotaaj - a kuraa vieta tad vinja bija saliekta? Tas flancis sashkjiebts, kur bremzhu disks un ritenis skruuveejaas klaat? Lai pa vidu saliektu, tur tad ir jaabuut taadam maucienam, ka viss paareejais arii lupataasTur taksh naak iekshpusee pusass gals un aarpusee dubultais gultnis
esmu redzējies daudz salaustas nesalaužamas lietas