Aizmugureejaas lampas un priekshejie miglinieki

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
Macha90

Aizmugureejaas lampas un priekshejie miglinieki

Post by Macha90 » 30.03.2009, 22:26

Sveiki!

Esmu galiigi jauninjais - nesen iegaadaajos beidzott arii savu sapnju autinju :lol: Golf 3 GTI 2.0 16V un esmu apmierinaats.... bet staasts ir kur...

Man vinjam ira aizmuguree tjip tumshaas lampas nevis parastaas un man shodien viens chaliic teica, ka tehnisko man ar vinjaam neizlaidiis cauri - tapeec gribeeju uzjautaat, jo pienjemu ka sheit nebuushu vieniigais kam tumshaas lampas aizmuguree ir...

Un otrs jautaajums man ir par migliniekiem - man vinjam tur tagad kaukaadas tikai butaforijas ir ieliktas bet pashu miglinieku nava - tad man sanaak dzenot uz tehnisko jaanjem taas butaforijas aaraa vai arii kaa?

Paldies jau ieprieksh! ;)

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Re: Aizmugureejaas lampas un priekshejie miglinieki

Post by Kavacky » 31.03.2009, 10:31

GTI visi nāk ar tām tumšajām lampām, un viņas ir oriģinālās. Kāpēc lai oriģināls būtu nederīgs TA?

Un ar butaforijām jau var visu aplikt. Kāda viņiem starpība, tur caurums vai butaforija. Tur var likt caurumu, plastmasu, migleni vai tukšu alus pudeli, kas kuram labāk.

Raa
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Post by Raa » 31.03.2009, 18:32

par priekšu piekrītu iepriekš teiktajam, bet par aizmugures lampām runājot, prasīs lai tu pielīmē papildu atstarotājus, jo orģinālajām par švaku esot. pielīmē jau savlaicīgi, bet kad skate logā izlem vai braukā ar vai plēs nost uz gadu :D

bergs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Post by bergs » 31.03.2009, 18:58

tikai aizmugurejos atstarotajus liime uz bampera
ta lai plesot nost nesaboja krasu ;)

GacHoMacHo

Post by GacHoMacHo » 31.03.2009, 19:31

pirms 20 dienaam gaaju TA, nu jaa, aizmuguree arii man ar baltajiem lukturiem pieseejaas, jaaliimee tie atstarotaaji sarkanie uz bampera :) ...a priekshaa prasiija migliniekus, bet es vnk pateicu, ka nav un vairs neko neiebilda :)
Attachments
dibentinshs.JPG
dibentinshs.JPG (48.02 KiB) Viewed 910 times
Last edited by GacHoMacHo on 01.04.2009, 20:00, edited 1 time in total.

armando

Post by armando » 31.03.2009, 19:32

Ja aizmugurē ir rūpnīcas tumšās hellas, vai E marķētas tuninga lampas, tad neredzu pamatu satraukumam. Pašam ir bijuši abi varianti un no problemo ar TA. Par šķūnētām lampām (ar laku, vai plēvi) gan nevaru komentēt.
Braukt nav lidot!

Macha90

Post by Macha90 » 31.03.2009, 21:27

Aaaa nu man beidzot naaca apskaidriiba kapeec man tie divi atstarotaaji pieliimeeti aizmuguree! :D SKaidrs! ;)

Pa migliniekiem arii skaidrs tagat tad vairs pagaidaam jautaajumu nava par lampaam! ;)

bergs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Post by bergs » 31.03.2009, 21:33

armando wrote:Ja aizmugurē ir rūpnīcas tumšās hellas, vai E marķētas tuninga lampas, tad neredzu pamatu satraukumam. Pašam ir bijuši abi varianti un no problemo ar TA. Par šķūnētām lampām (ar laku, vai plēvi) gan nevaru komentēt.
neskaitaamas reizes esmu par so ar viniem uz vietas striidejies
gala iznakums ir viens ( lai vairaak sev necakaretu smadzenes liimeeju atstarotaajus )
jo tur ir visi ka viens pargudri , sasauc cetru cilveeku sapulci un tikunta paliek pie sava :irre: :irre: :irre: :irre:
ta notiek ja dzivo bananu valstiii :|
patreizejais csdd bums ir nepareizi noreguletas lampas vai miglas
beidzot buus iemacijusies parbaudiit vismaz kaut ko un par to arii draaz :irre:

aigars

Post by aigars » 31.03.2009, 21:51

man bija taa, ka man par aizmugurejiem viens uzmeta aci E ir vis kartiibaa, bet otr pienak, EV SHIM LAMPAS PAR TUMSHAM, tad nju tas pirmais shim, E REDZI, KO PIESIENIES!!! :lol: :lol:
Taa nu palaida, Jelgavaa gaju skati...
Bet par priekshejiem, ja tur nekaa nau tad nepiesienas nemaz, nju vajag tikai pagriezieniem obligat buut, ja tur ir tiem paredzeta vieta.. :?
Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 02.04.2009, 01:33

Haha, ak, apskatei, a to es arī vislaik brīnījos, kāpēc daudziem salīmēti tie neglītie atstarotāji uz pakaļas. Tātad slinkums raut nost vnk. XD

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”