bad look
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
bad look
Sveiki.
Interesētu, ka Jūs padalītos zināšanās par bad look haubes uztaisīšanu mk3 golfam.'
Respektīvi, vai man ir jādabon pašam haube, vai arī ir vietas, kas to piedāvā uztaisīt no savām haubēm? Cik tas apmēram varētu maksāt - pati haubes metināšana + krāsošana? Varbūt vart eiteikt kādu labu vietu.
Padalieties ar pieredzi. paldies
Interesētu, ka Jūs padalītos zināšanās par bad look haubes uztaisīšanu mk3 golfam.'
Respektīvi, vai man ir jādabon pašam haube, vai arī ir vietas, kas to piedāvā uztaisīt no savām haubēm? Cik tas apmēram varētu maksāt - pati haubes metināšana + krāsošana? Varbūt vart eiteikt kādu labu vietu.
Re: bad look
atrodi meistaru, kas to varētu izdarīt un dod viņam savu haubi. Ir tādas speciālas metāliskas figņas, kas jāmetina klāt un tad jāšpahtelē un jākrāso.
Kopā izmakas pavelk līdz kādiem 100ls vai pat pāri
Kopā izmakas pavelk līdz kādiem 100ls vai pat pāri
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
izmaksas pavelk stipri virs 100Ls ja pats neko nedara, jo halbes krasoshana vienmaksaa ap 60~100Ls kur veel visa metinashana, un ja veel nau pasham halbes...
Man prasiija 200Ls+ mana halbe=====Cosmos!!!!
Man prasiija 200Ls+ mana halbe=====Cosmos!!!!
Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
uzjauta juzerim larswagenboy wrote:Sveiki.
vinam ir kvalitativi uztaissits baad look
bet cik atminos leeti nu gan nebija
prieks kvalitatiiva darba ar latiem 200 jarekinaas
-
- VW: GOLF mk3
- Has thanked: 2 times
Togad man uztaisiija pa 110 ls , metinaashana izmaksaaja 30ls un paareejais kraasoshana. + es kaa naivais biju nopircis metaala to uzliku, kuru veelaak izmetu, man paskaidroja ka taa nederees paaraak plaans metaals.
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
ieliec fotokaspersky wrote:Togad man uztaisiija pa 110 ls , metinaashana izmaksaaja 30ls un paareejais kraasoshana. + es kaa naivais biju nopircis metaala to uzliku, kuru veelaak izmetu, man paskaidroja ka taa nederees paaraak plaans metaals.
un kontaktus kur lai griezas
-
Es arii gribu redzet??

Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
tieši to pašu gribu zināt, kur tev taisīja, un ja var ieleic bildi kādubergs wrote: ieliec foto
itkā jau varētu savu haubi dot, bet tad jāzin ka dod profesionālim, kas uztaisīs visu 0k, jo rezerves haube man nav, turklāt esošā haube ir ideālā kārtībā.
tagad jau iespējams cenas mazliet zemākas nekā kādu laiku iepriekš
bergs wrote: ieliec foto
http://www.vwgolfklubs.lv/forum/viewtop ... 630#p92630
kaspersky wrote:Daugavpilii iedevu meistaram bildi un vinjsh man peec bildes taisiija

-
-