MK3 mono 1.8 ģenģeris
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
MK3 mono 1.8 ģenģeris
Atkal ar problēmu, kur tieši vadam kas nāk no ģenerātora Liels un melns viņš ir. Kur viņam būtu jāstiprinās?
un no ģenerātora nāk vel viens mazs vadas tan vietu atradu.
Vai ģenerātors spēj ietekmēt pielaišanu, ja viņam vadi ne tur pievienoti?
un no ģenerātora nāk vel viens mazs vadas tan vietu atradu.
Vai ģenerātors spēj ietekmēt pielaišanu, ja viņam vadi ne tur pievienoti?
Mucā dzimis, pa spundi barots?
Re: MK3 mono 1.8 ģenģeris
Uz akumultora +
Ka tas ir domats ,,palaisana,, nevar pastartet, vai nevar iedarbinat?
Ka tas ir domats ,,palaisana,, nevar pastartet, vai nevar iedarbinat?
Nabadzības tarkšķis
Nevaru pielaist un tas vads man ir pie motora ka masa pielikts. jo vins lidz aķim tik talu nevelk
Lielais pluss ir pie genertora? Nofotografe kas tev tur ir?
Generatoram nav sakara ar iedarbinasanu. Izjauci un nezini ka salikt atpakal, ieteiktu dot kadam kas saprot, jo zobsiksnu ir jamak pareizi nospriegot, nedrikst but pa valigu vai par stipru.
Generatoram nav sakara ar iedarbinasanu. Izjauci un nezini ka salikt atpakal, ieteiktu dot kadam kas saprot, jo zobsiksnu ir jamak pareizi nospriegot, nedrikst but pa valigu vai par stipru.
Nabadzības tarkšķis
Tur jau ra lieta ka nejaucu es. soecuks jauca sakika un neiet. tagad nekas cits neatliek ka pasam darit visu.
atzimes ir ok?
Ja atzimes ir ok, tad skaties rotors vai ir uz 1 svecvada, atlaid sadalitaja skruvi un pagriez aidedzi pret pirmo ja nav. Ja nelec paprasi lai kads pastarte tikmer tu pagrozi aizdedzi uz prieksu atpakal nedaudz pirma robezas.
Ja atzimes ir ok, tad skaties rotors vai ir uz 1 svecvada, atlaid sadalitaja skruvi un pagriez aidedzi pret pirmo ja nav. Ja nelec paprasi lai kads pastarte tikmer tu pagrozi aizdedzi uz prieksu atpakal nedaudz pirma robezas.
Nabadzības tarkšķis
Paldies, ar to viss tagad ok. Noregulet lec uz sitiena. Laikam man talants
Ok nākamā problēma, spidometra panēlī deg aķa lampiņa pielaižot mašīnu vcel jo projām deg.
Nesen bija izlādējies āķis, bet pašlaik āķis par vājumu neliecina, labi griež. Deļ ģenerātora arī var spīdēt ta lampiņa?
Ok nākamā problēma, spidometra panēlī deg aķa lampiņa pielaižot mašīnu vcel jo projām deg.
Nesen bija izlādējies āķis, bet pašlaik āķis par vājumu neliecina, labi griež. Deļ ģenerātora arī var spīdēt ta lampiņa?
Labi, tas ir pielikts viss viņam kārtībā.
Bet jo projām tas melnais ievieš neskaidrību. Viņš nāk no ģenerātora Liels melns vads. Pie kura blakus rakstīts "B". Viņā man ir piestiprināts pie motora, kā masa, man jau liekas ka tas ir nepareizi. Bet citu vietu neredzu viņam. Moška pie startera jāiet tam vadam, tā būtu nākamā tuvākā vieta pie kā varētu stiprināties.
Bet jo projām tas melnais ievieš neskaidrību. Viņš nāk no ģenerātora Liels melns vads. Pie kura blakus rakstīts "B". Viņā man ir piestiprināts pie motora, kā masa, man jau liekas ka tas ir nepareizi. Bet citu vietu neredzu viņam. Moška pie startera jāiet tam vadam, tā būtu nākamā tuvākā vieta pie kā varētu stiprināties.
Ja uz starteri vins iet. Un pectam no startera uz akumulatoru. No rupnicas nenak nekada masa no generatora uz motoru mk3, to jau var redzet ka vins pievienots pie generatora masas vai izoletas skruves plusam.
Nabadzības tarkšķis
Tā tad starterim pie plusa jāliek? vai jaliek tur kur starterim nāk no aķa mīnusa vads?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Raa wrote:Ar šitādiem elektriķiem brīnos ka tas autiņš vēl nav nokūpējis
Tikai pārliecinos.
Visu saliku un viss iet idiāli, sveces smuki gaiši brūnas nodegušas, jauda arī labāka, kā bija.
Liels Paldies "Nordik"