[SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
Sazvērestība? Nu tā varētu teikt - elementārs, ļoti uzkrītošs vēsturisks fakts, ko cilvēciņi kas pavelkas uz skaļām frāzēm un skaistām izkārtnēm, ignorē - 1990. gadā nenotika nekāda revolūcija, vienkārši LPSR vadība, sastāvoša no Maskavai lojāliem, čekas atlasītiem kadriem, nomainīja karogu, himnu, uniformas [tas pēdējais burtiski notika vienā naktī - bija miliči, un tad nākamajā dienā piepeši bija policisti] , bet sevi nē, un joprojām atrodas te pie varas. Un tagad pamēgini noliegt ka kāds no šiem faktiem nav patiessGatisGirdenis wrote: ↑12.05.2024, 17:02Lai gan pārlasot, laikam tur kaut kāds sazvērestībnieku hujāts
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Jā, VIDa rīkļurāvējiem tā arī liekas; cilvēkiem kas zeimerē dēlīšus vai laiž caur taras līniju nomaļus tak vajadzētu saņemt 1-2 pakas mēnesī...
-
Neesi pamanījis ka šī valstele visu pērk dārgu un/vai pārcenotu? Labs piemērs - cepistu R tiguāni - kamēr pašu cepistu algām naudas normāli nesanāk. Lūk, tā tas arī notiek. Vai atkal - airbaltiks, kas kalpo par nodokļu maksātāju naudas bedri - par cik Krievijas variants, kur tāda bedre ir banka [saucas VTB banka] pie mums neietu cauri, paliktu aizdomīgi jau lielas naudas summas visu laiku krāmētu bankā...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Un kas šajā procesā ir nepareizi? Diemžēl, bet ir pierādījies, ka pie mums pašapzinība un godīgums ir sveša lieta. Tā kā gateri ir viens no lielākajiem pelēkā tirgus veicinātājiem, tad tos ņems pie dziesmas uzreiz.msh wrote: ↑12.05.2024, 23:30Jā, VIDa rīkļurāvējiem tā arī liekas; cilvēkiem kas zeimerē dēlīšus vai laiž caur taras līniju nomaļus tak vajadzētu saņemt 1-2 pakas mēnesī...Ne par velti gadu vai divus atpakaļ ēdamtelpā parādījās bezalgas atvaļinājuma veidlapas; ja kāds bambarīns nodzeras nedēļu vai divas, lai to var noformēt oficiāli, jo savādāk VIDa rīkļurāvēji pie3,14sīsies, jo ja piepeši kādam par mēnesi mazāka alga - nu tak noteikti maksā aploksnē!
![]()
msh wrote: ↑12.05.2024, 23:32Neesi pamanījis ka šī valstele visu pērk dārgu un/vai pārcenotu? Labs piemērs - cepistu R tiguāni - kamēr pašu cepistu algām naudas normāli nesanāk. Lūk, tā tas arī notiek. Vai atkal - airbaltiks, kas kalpo par nodokļu maksātāju naudas bedri - par cik Krievijas variants, kur tāda bedre ir banka [saucas VTB banka] pie mums neietu cauri, paliktu aizdomīgi jau lielas naudas summas visu laiku krāmētu bankā...
Par airbaltiku nemācēšu teikt, bet IMO - labāk lai ir, nekā lai nav. Esmu lidinājies ar airBaltic, man par servisu un apkalpošanu nav bijušas sūdzības. Par Tiguanu iepirkumu jau diskutējām, es tev procesu uzrakstīju. Starp instrumentu (tr.līdz) iepirkumu un algām nav un nebūs kolerācija. Ir savstarpējas peripētijas par pašreizējo situāciju, bet to es nekomentēšu. Tālāk ir brīva vieta interpretācijai un folijgalvu izpausmēm.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Parasti šitādas vaidas ir dzirdamas starp tiem, kas nevar ( bet visbiežāk vnk negrib) celt savu labklājību, un sāk meklēt ārējos apstākļus kas būtu pie vainas - netaisnība darba vietā, sajms, un beigu beigās pievēršās konspirāciju teorijām. 
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Kāda iespēja, ka nav izrūsējis?
Ja nav izrūsējis, tad Ibumetienam vispār mož ir vērts apskatīt. Zajebisāks dampis par visiem tiem mersedesiem.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Vienmēr esmu par šiem čurājis karstu, it īpaši, jo ir braukts ar tādu (universālis gan laikam skaitās legnum vr4, Austrālijas?).
Bet, domāju, tur viss čipšos jau.
-
- VW: T4
- Been thanked: 33 times
Kuri ir tie personāži, kas kopš 80tajiem ir pie varas? Un par to miliciju - policiju arī izklausās pēc iršanas.msh wrote: ↑12.05.2024, 23:23Sazvērestība? Nu tā varētu teikt - elementārs, ļoti uzkrītošs vēsturisks fakts, ko cilvēciņi kas pavelkas uz skaļām frāzēm un skaistām izkārtnēm, ignorē - 1990. gadā nenotika nekāda revolūcija, vienkārši LPSR vadība, sastāvoša no Maskavai lojāliem, čekas atlasītiem kadriem, nomainīja karogu, himnu, uniformas [tas pēdējais burtiski notika vienā naktī - bija miliči, un tad nākamajā dienā piepeši bija policisti] , bet sevi nē, un joprojām atrodas te pie varas. Un tagad pamēgini noliegt ka kāds no šiem faktiem nav patiess![]()
-
Nuuuu... vispār jau par tādu darbu vismaz paka algā būtu normāli, ja vien jūs lielāko dienas daļu nedzenat luni, kas, ļoti iespējams, tā arī ir. 1k mēnesī jebkurš palīgstrādnieks pelna.msh wrote: ↑12.05.2024, 23:30Jā, VIDa rīkļurāvējiem tā arī liekas; cilvēkiem kas zeimerē dēlīšus vai laiž caur taras līniju nomaļus tak vajadzētu saņemt 1-2 pakas mēnesī...Ne par velti gadu vai divus atpakaļ ēdamtelpā parādījās bezalgas atvaļinājuma veidlapas; ja kāds bambarīns nodzeras nedēļu vai divas, lai to var noformēt oficiāli, jo savādāk VIDa rīkļurāvēji pie3,14sīsies, jo ja piepeši kādam par mēnesi mazāka alga - nu tak noteikti maksā aploksnē!
![]()
-
Par airbaltiku labāk nerunā, tur tev ir vēl mazāka sajēga kā par nodokļiem un neapliekamo minimumumsh wrote: ↑12.05.2024, 23:32Neesi pamanījis ka šī valstele visu pērk dārgu un/vai pārcenotu? Labs piemērs - cepistu R tiguāni - kamēr pašu cepistu algām naudas normāli nesanāk. Lūk, tā tas arī notiek. Vai atkal - airbaltiks, kas kalpo par nodokļu maksātāju naudas bedri - par cik Krievijas variants, kur tāda bedre ir banka [saucas VTB banka] pie mums neietu cauri, paliktu aizdomīgi jau lielas naudas summas visu laiku krāmētu bankā...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Nu, airbalticu briškens ar gausu ir pataisījuši par naudas miskasti, par to vairs runā ne tikai zem i plakan antivakseri, bet arī, piemēram, Bloomberg.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."