frishh mk2 golf GTI projekts
-
- Been thanked: 4 times
-
- VW: PASSAT B6
- Been thanked: 1 time
Re: frishh mk2 golf GTI projekts
Tāpēc rakstīju "man liekas".. Neesi aktīvākais forumists, tāpēc arī tava džeta nepalika atmiņāelmis wrote:Kļūdies. Man jetta arī tādā krāsā.
Kas attiecas uz sagatavošanu, nepiekritīšu, jo tur vajag sajēgu prasmi, materiālus un instrumentus, ja to nav tad izdevīgums ir nulle. Tikai velti izmesti materiāli jo galā nekas nebūs.
Es piemēram neuzņemšos taisīt savu audi, bet vedīšu specīalistiem, jo zinu ka sapisīšu un būs sliktak nekā bija
Es sencīti pielaboju nissanu pēc gada tās vietas izkrita vispār, sencītis rezumēja: labāk es nebūtu skāries klāt
Skrūvēt, metināt un locīt ir viens bet apstrādāt sagatavot un krāsot kas cits.
Krāsošana ka mūzika, ja ir talants sanaks, ja nē tad nē un no tevis te nekas nav atkarīgs.
Es piemēram neuzņemšos taisīt savu audi, bet vedīšu specīalistiem, jo zinu ka sapisīšu un būs sliktak nekā bija
Krāsošana ka mūzika, ja ir talants sanaks, ja nē tad nē un no tevis te nekas nav atkarīgs.
Paldies par komplimentukosmoss19 wrote:Kas attiecas uz sagatavošanu, nepiekritīšu, jo tur vajag sajēgu prasmi, materiālus un instrumentus, ja to nav tad izdevīgums ir nulle. Tikai velti izmesti materiāli jo galā nekas nebūs.
Es piemēram neuzņemšos taisīt savu audi, bet vedīšu specīalistiem, jo zinu ka sapisīšu un būs sliktak nekā bijaEs sencīti pielaboju nissanu pēc gada tās vietas izkrita vispār, sencītis rezumēja: labāk es nebūtu skāries klāt
Skrūvēt, metināt un locīt ir viens bet apstrādāt sagatavot un krāsot kas cits.
-
- VW: VW MK2 CL; MK7; B8 Passat R
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Ja nav noslēpums, kā atdzīvināji platsmasas..., ne ar melno flakoniņu?!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Speciālisti protams zin labāk, kā viss ir jādara, bet tā nav garantijas, ka viņi patiešām visu tā arī darīs (ja nestāvēsi klāt).kosmoss19 wrote:Kas attiecas uz sagatavošanu, nepiekritīšu...
Golf 2, 1986, 1.6 EZ, Pierburg 2E2, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Tas jau ir kaut kas cits.JohnLV wrote:Speciālisti protams zin labāk, kā viss ir jādara, bet tā nav garantijas, ka viņi patiešām visu tā arī darīs (ja nestāvēsi klāt).
Ir tāds Bumper spray gaiši zilā 1l bundžā. Ja nemaldos ražotājs bija MIPA. Vajag ar fēnu pirmstam uzsildīt līdz melnumam, ar 180 smilšpapīru uzmatēt, kārtīgi ataukot un pūst virsū. Veidojas skaista melna struktūra.Bruuss wrote:Ja nav noslēpums, kā atdzīvināji platsmasas..., ne ar melno flakoniņu?!
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Vairāk kā lieliski izskatās!
Rokas aug no pareizās vietas, esi to pierādījis! 
Nu skaisti, ko lai saka
Ar to sagatavošanu jau tā arī ir ka to var mierīgi pats darīt, un manuprāt tā nav lieka laika izšķiešana. Es savu mk2 arī uz vasaru izlēmu pārkrāsot, gatavošu arī pats. Varētu jau protams to uzticēt speciem bet gribas tomēr arī pašam kaut ko izdarīt, citādi neko nevar iemācīties.
Tā ka veiksmi turpmākajos darbos un lai spoži spīd un labi griežas!
Ar to sagatavošanu jau tā arī ir ka to var mierīgi pats darīt, un manuprāt tā nav lieka laika izšķiešana. Es savu mk2 arī uz vasaru izlēmu pārkrāsot, gatavošu arī pats. Varētu jau protams to uzticēt speciem bet gribas tomēr arī pašam kaut ko izdarīt, citādi neko nevar iemācīties.
Tā ka veiksmi turpmākajos darbos un lai spoži spīd un labi griežas!
VW Golf MK2 1.6D 1983
Ex. Opel Kadet 1.2 1981 (R.I.P.)
Ex. Opel Kadet 1.2 1981 (R.I.P.)
Golfs ir salikts, tik atlikuši sīkumi kā pielikt priekšējās abšivkas u.c. Būtībā lēnām tiek gatavots TA. Jādomā par diiskiem, riepām utt. Neesmu nasks uz bildēšanu, tad, kad būs viss zolīdi nomazgāts, tad arī sabildēšu