Diezgan šaurs redzesloks ja braukšanu ceļojumā sauc psr braukšanu piedzerties uz eksotiskām zemēmmsh wrote: ↑13.07.2020, 17:48Pirms stāsti par "pilnvērtīgo un laimīgo dzīvi" kādu tu gūsti tajā sapņu zemē, uzdod sev jautājumu - kā tavi vecāki un vecvecāki to pašu panāca tepat, bez pāris štukas mārciņu mēnesī algas, bez modernas vācu tačkas, bez vēl viskautkā kas ir tev, bet viņiem nebija? Vai tad tiešām laime nāk no visādiem dārgiem spīguļiem? Man kaut kā liekas ka primārais ir lietas, kuras ne par kādu naudu nevar nopirkt.
Vietai kur tu dzīvo nozīme ir liela. Es tajā tavā sapņu zemē pavadīju pusotru gadu, atgriezos kad man te piedāvāja darbu, jo te ir latvija, bet tur latvijas nav. Bet savādāk - kaut kā jāmuhļījas ir abās vietās, tik savādākos veidos - galvenā starpība tāda ka tur tev kabatā ir jaunāks telefons, tačka piecus gadus jaunāka, nedēļas nogalē aizlej mūli ar krutākām ninnām un reizi gadā brauc piedzerties uz kādām eksotiskām zemēm...![]()
Tas varētu būt viens no lielākajiem mīnusiem, ka par 600 eiro mēnesī gribēdams nesakasīsi normālam ceļojumam, kur nu vēl ja tev ir ģimene/bērni